Rohkema info nägemiseks:

TARTUMAA KOOLISPORDI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 156; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTUMAA KOOLISPORDI LIIT kohta arvamuslugu!"

TARTUMAA KOOLISPORDI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartumaa Koolispordi Liit on 1999.aastal asustatud mittetulundusühing. Mittetulundusühingu eesmärgiks on koolispordi arendamine ja liikumisharrastuse propageerimine Tartu maakonnas. Igal kooliaastal korraldatakse võistlusi ja liikumisüritusi noortele erinevatel aladel ja eri vanuseklassides eesmärgiga pakkuda võistlemise, koostegutsemise, võimete võrdlemise ning edukogemuse võimalust.

Aladest on esindatud jalgpall, kergejõustik, korvpall, võrkpall, rahvastepall, suusatamine, krossijooks, maadlus, tõstmine teatevõistlused jm.

Tegutsemas on kaks spordikooli ja koolide juures toimuvad omavalitsuste poolt finantseeritavad spordiringid. Lisaks palju klubide korraldatud treeninguid koolide juures. Maakondlikud spordiüritused planeeriti õppeaasta vältel vastavalt jaanuaris kinnitatud kalenderplaanile arvestusega, et võistlusi korraldatakse spordialadel, mis on leidnud käsitlemist kooli kehalise kasvatuse ainekavas, samuti uuest liikumisõpetuse ainekavast lähtudes või on populaarsed maakonnas ning annab edasivõistlemise võimalust ka Eesti KoolispordiLiidu üritustele.

Maakondlikel võistlustel osales 2022.aastal ca 3500 koolinoort 33 võistlusel. Projektide õnnestumisteks tehti koostööd koolide kehalise kasvatuse õpetajate, spordiala klubide, linna koolidega ja Tartu ning Nõo valla spordikooliga. Maakonna koolispordi analüüs toimub õpetajate koolituspäevadel ja toimub vähemalt 4 korda aastas. Osavõturohkemad üritused olid rahvastepallis, sisekergejõustikus, murdmaa-ja maastikujooksus ning 3x3 korvpallis.

Populaarsed olid ka saalijalgpalli ja algklasside võistlused.

Maakonna koolinoored osalesid ka EKSL poolt korraldavatel võistlustel ja projektiüritustel,edukalt.

Mittetulundusühingu peamised tuluallikad on Eesti Kultuurkapitali ja Tartumaa Spordiliidult saadud projektialased toetused ning spordiürituste korraldamise ja läbiviimisega seotud tasud.

Tartumaa Koolispordi Liidul aruandeaastal palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele

TARTUMAA KOOLISPORDI LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.