Rohkema info nägemiseks:

KÄÄPA ÜHISTEGEVUSE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 132; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÄÄPA ÜHISTEGEVUSE SELTS kohta arvamuslugu!"

KÄÄPA ÜHISTEGEVUSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 132 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kääpa Ühistegevuse Selts on mittetulundusühendus, registreeritud 04.09.2000.a registrikoodiga 80129966. Seltsi asukoht on Jõgevamaa

Mustvee vald Kääpa küla.

i. põhieesmärgiks eesmärgiks on tagada kohaliku külaelu areng ja kogukonna konkurentsivõime, arendades ja osutades selleks kogukonna vajadustest lähtuvaid teenuseid ja tegevusi. Eesmärkide saavutamiseks selts esindab oma liikmeid, tehes koostööd erinevatel tasanditel, osaledes erinevates projektides ja arendades küla elu.

Seltsi juhtimine ja kontor:

Kääpa Ühistegevuse Seltsi 13.mai 2016.aasta üldkoosolekul muudeti seltsi põhikiri. Kääpa Ühistegevuse Seltsi juhib kolme liikmeline juhatus.

Igal juhatuse liikmel on õigus esindada seltsi. Seltsil puudub kontor. Seltsi puudutavad materjalid asuvad juhatuse liikme Rita Kivisaare töö juures, Kääpa kaupluses. Juhatuse liikmed tegutsevad vabatahtlikkuse alusel. Kääpa Ühistegevuse Seltsi raamatupidamine vastab Eesti

Vabariigi seadustele. Maksuametile on vajalikud dokumendid esitatud õigeaegselt.

Kääpa Ühistegevuse Seltsil on üks pangaarve Coop Pangas.

Selts osutab muruniitmise teenust Coop Jõgevale.

Kääpa Ühistegevuse Selts on kogukonna segakoori Serviti maksete vahendaja ja riigi eelarvest laulu- ja tantsupeolt toetuse saamise aruandekohuslane.

Kääpa Ühistegevuse Selts on liige Jõgevamaa Kodukandi Ühenduses ja Jõgevamaa Koostöökojas.

Kääpa Ühistegevuse Selts on kantud 1. veebruarist 2020.aastast tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja.

Kääpa ÜTS vahendas oma pangakonto kaudu segakoori Serviti tegevustoetust, mis jäi kasutada 2022. aastal. Seltsi juhatus on arvamusel, et aasta 2022 oli teguderohke.

Mari Küla juhatuse liige

KÄÄPA ÜHISTEGEVUSE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.