Rohkema info nägemiseks:

EESTI NAABRIVALVE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 442; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NAABRIVALVE MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI NAABRIVALVE MTÜ hetkeolukord

Juba 442 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Naabrivalve põhikirjaliste eesmärke täitmine 2022. aastal: 1. Ühingu juhatus ja töötajad 2. Põhitegevused 3. Infosüsteemi ja kodulehe edasiarendus 4. Eakate häirenuputeenus 5. Koostöö ja välissuhete arendamine 6. Ühingu arengustrateegia järgmiseks majandusaastaks:

Olulisemad ühingu rahastajad 2022. aastal olid: Siseministeerium ning Politsei- ja Piirivalveamet (tegevustoetus).

1.Ühingu juhatus ja töötajad

Ühingu tegevust korraldas neljaliikmeline juhatus (Tarmo Vaik, Veiko Randlaine, Tiina Ristmäe ja Lauri Tabur), kes valiti 21.06.2021 toimunud üldkoosolekul järgmiseks kolmeaastaseks perioodiks 2021-2024. Juhatuse tööd juhtis juhatuse esimees Tiina Ristmäe. Aasta jooksul viidi läbi 15 juhatuse koosolekut. Juhatuse liikmed ühingu juhtimise eest tasu ei saanud.

Käsunduslepinguga igapäevaselt töötavaid isikuid oli 2022. aastal 1. Töötasu arvestati kokku 23 501 eurot (sotsiaalmaksu tasuti 7 943 eurot).

Teenuslepingu alusel osteti sisse raamatupidamise-, andmesisestaja- ja maakondliku arendusjuhi teenust.

11.10.2021 sõlmiti praktikaleping Tallinna Majanduskooli e-turundusspetsialisti kursuse tudengiga. Praktika maht on 351 astronoomilist tundi ning leping kestis kuni 17.04.2022. Praktikandiga sõlmiti ka käsundusleping, mille eesmärgiks oli ühingu tegevuseks vajaliku materjali turunduskampaaniaks ettevalmistamine.

Lisaks ühingu töötajatele aitasid eesmärkide täitumisele igapäevaselt kaasa ühingu liikmed, andes vabatahtlikuna panuse oma kodukoha turvalisuse tõstmiseks. Täname kõiki vabatahtlikke ühingu arengusse panustamise eest! 2.Põhitegevused 2022. aastal loodi 10 uut naabrivalve piirkonda, millesse kaasati 175 majapidamist. Regionaalselt loodi enim uusi piirkondi Harjumaale, kus neljas piirkonnas liitus naabrivalvega kokku 69 majapidamist.

Naabrivalve piirkondade loomise peamised põhjused on sarnased varasemate aastatega, mida piirkonnavanemad lepingute allkirjastamise ajal välja tõid - ehk soov ennetada kuritegevust ja vähendada seeläbi varguste arvu naabruskonnas, oskust märgata riske ning teha koostööd ja liita kogukonna liikmeid. Olulisel kohal on kogukonnaliikmete koostöö nähtavaks tegemine võõrastele läbi naabrivalve piirkonda tähistavate plakatite.

Toodi välja ka, et varasemalt on piirkonnas siiski varguseid esinenud, mida nüüd koostöös soovitakse ära hoida.

Aasta jooksul pöördusid piirkonnavanemad ühingu poole informatsiooni saamiseks. Piirkonna vanemate nõustamine sisaldab endas väga erinevaid tegevusi. Jagame informatsiooni, kuidas alustada naabrivalvega, uuendame olemasolevate sektorite andmepanka, nõustame turvalisuse valdkonna küsimustes (video- ja valvesüsteemid). Tihti pöördutakse ühingu poole küsimustega kindlustuse, tuleohutuse ja muude kriiside kohta. Piirkonna vanemaid ja naabrivalve piirkonna loomisest huvitatud isikuid nõustati 2022. aastal ühingu poolt enam kui 119 korral.

Liikmete nimekirjade haldus sisaldab endas kontaktide ajakohasena hoidmist ja nimekirjadesse muudatuste sisseviimist vastavalt piirkonna vanematelt saadud informatsioonile. Nimekirja uuendamiseks vajalikku informatsiooni küsitakse ühingu poolt vähemalt kord aastas kõikidelt piirkonna vanematelt aastaaruande vahendusel kui ka vestluste käigus. Ajakohaste nimekirjade olemasolu on vajalik naabrite omavaheliseks suhtluseks, samuti on need töövahenditeks Naabrivalve Koostöölepingu partneritele juhuks, kui elanikega on vaja ühendust võtta. Aasta jooksul andsid piirkonna vanemad muudatustest teada nii aastaaruande vahendusel (20 piirkonnast esitati muudatusi) kui ka e-kirja vahendusel kohe kui need tekkisid. Aktiivselt pöörduvad ühingu töötajad ka ise piirkonna vanemate poole, kes aasta jooksul uuendustest teada ei ole andnud või jätavad aastaaruande täitmata. 2022. aastal viidi muudatused sisse 42 piirkonna nimekirjas. Ühingu töötajate poolt aidati piirkonna liikmetel leida uued vanemad 26 juba olemasolevale piirkonnale. Võrreldes möödunud aastaga on uute piirkonna vanemate leidmine ühingu abil suurenenud (2021. aastal aidati leida uued piirkonnavanemad 7 sektorile). Naabrivalve lepingu järgi on piirkonna vanema valimise puhul tegemist tegelikult

EESTI NAABRIVALVE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.