Rohkema info nägemiseks:

AUDENTESE SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1414; jälgijaid - 79. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AUDENTESE SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

AUDENTESE SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1414 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 79 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Audentese Spordiklubi (edaspidi klubi) jätkas 2022/2023 aastal oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist. Klubi põhikirjalised eesmärgid on avalikes huvides heategevuslikult propageerida ja edendada tervistav-sportlikku eluviisi rahva kehalise ja vaimse jõu taastamiseks ja tõstmiseks. Klubi põhitegevus on laste- ja noortespordi arendamine.

Selleks klubi: (cid:127) loob võistlus- ja harrastussportlastele vastavalt nende tasemele vajalikud treeningtingimused, (cid:127) osaleb kohalikel ja rahvusvahelistel võistlustel, (cid:127) korraldab võistlusi ja spordilaagreid, (cid:127) loob tingimused varaliste annetuste ja eraldiste vastuvõtmiseks, samuti sponsor- ja reklaamlepingute sõlmimiseks.

Soovist veelgi edendada rahva tervistav-sportlikku eluviisi, hakkas klubi alates 01.07.2021 pakkuma sporditeenuseid ka täiskasvanud spordiharrastajatele. Peamiselt pakutakse lapsevanematele ja teistele spordiharrastajatele võimalusi osaleda rühmatreeningutes, kasutada jõusaali, ujula ja kergejõustikuhalli treeningvõimalusi. Igapäevases tegevuses ja klubi juhtimises on lähtutud klubi arengukavast ning strateegilistest eesmärkidest. Audentese Spordiklubi moto on: hoolivus, kvaliteet ja saavutused! Oluline on positiivsete emotsioonide pakkumine nii oma töötajatele kui sportivatele lastele ja nende vanematele.

Klubi pakub jätkuvalt soodustusi vähekindlustatud ja paljulapselistele peredele ning häid sportlikke tulemusi saavutavatele lastele, võimaldades lapsevanema avalduse alusel vähendada treeningtasusid kuni 100%.

Vastavalt üürilepingule korraldab klubi Paunküla spordi- ja noortelaagris koolivaheaegadel noortele spordilaagreid.

Klubi on jätkuvalt parendanud laagri taristut ning heakorda.

Audentese Spordiklubi on olnud ettevõtlik koostööpartnerite otsimisel. Mitmed ettevõtted on sõlminud meiega koostöölepingud toetamaks klubi põhikirjalisi eesmärke.

Klubi rahalised vahendid tekivad peamiselt lastevanemate ja täiskasvanud spordiharrastajate poolt tasutud treeningtasudest, Tallinna linna toetusest, riigi poolt tasutud treenerite tööjõukulude osalisest katmisest, alaliitude toetustest, füüsiliste ja juriidiliste isikute annetustest ning sponsor- ja reklaamilepingute kaudu laekuvatest rahadest.

Audentese Spordiklubi juhatus aruandeaastal oli kolmeliikmeline.

Klubi jätkab ka uuel majandusaastal oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist, pakkudes ühiskonnale eluterveid väärtusi ning noortele ja täiskasvanutele mitmekülgseid võimalusi sportimiseks.

Tulenevalt Audentese Spordiklubi tegevuse iseloomust ja väljakujunenud majandusnäitajatest pole enamike peamiste finantssuhtarvude väljatoomine asjakohane 2021/2022 2021/2022

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 0,72 1,39 (käibevarad/lühiajalised kohustised)

AUDENTESE SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.