Rohkema info nägemiseks:

NÕMME SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 974; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NÕMME SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

NÕMME SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 974 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Nõmme Spordiklubi moodustati 2001.a. MTÜ Nõmme Spordiklubi eesmärk on sporditreeningute, seminaride, kursuste, treening- ja puhkelaagrite korraldamine, võistluste ja ürituste organiseerimine. MTÜ tööd korraldab alates 2019.a 4 liikmeline juhatus. Juhatuse koosseisu täiendati harrastavate spordialade esindajatega.

Alates 01.09.2005 on spordiklubi juures moodustatud spordikool, mille tegevust juhib spordikooli direktor. Spordikoolil on tegevusluba HTM kk 654-2.06.2008; 1444-21.11.2008.

2023. aastal harrastatavad spordialad olid tennis, kergejõustik, murdmaasuusatamine, laskesuusatamine, suusa-kahevõistlus, lauatennis, ujumine.

Spordiklubi ei plaani hetkel spordialade lisamist. Harrastatavate spordialade õpilaste arve sõltub heade treenerite olemasolust. Spordikoolis õpib praegu umbes 517 last. Õpilaste arv on kahanenud seoses kahe treeneri lahkumisega. Üks treener lahkus koos õpilastega teise klubisse. Treenerite kaader vananeb ja mõned treenerid on oma koormust vähendanud.

Noori treenereid on raske leida kuna spordikooli palgatingimused pole noorte jaoks atraktiivsed.

Kogu spordiklubi majandustegevuse tulemusi mõjutavad endiselt lumevaesed talved, millega seoses on vähenenud nii suusaosakondade õpilaste arve kui Kurgjärve Spordibaasi talvine kasutus.

2023. aastal kannatasid enim ujumise- ja suusaosakonnad. Ujumise osakonna tulemusi mõjutasid rendikulude hinnatõus ja osade õpilaste õppemaksu laekumata jäämine.

Suusaosakonnas lahkusid osad õpilased teise klubisse ja jätsid maha võlad.

2023. aastal vähenes õppemaksu laekumine, vähem õpilasi.

2023. aastal lõpetasid suusaosakond ja ujumine majandusaasta miinusega, ülejäänud osakonnad lõpetasid aasta siiski positiivse majandustulemusega.

Vähem osalejaid oli ka Kurgjärve Spordibaasis, kuna suvelaagrite maksumuse hind märgatavalt tõusis seoses elektri ja toiduhinna kallinemisega.

2023.a. on Kurgjärve Spordibaasis põhivara parandamiseks teostatud investeeringuid u.

40 000.- EUR ( majutusruumide remont ja seadmete uuendamine).

2023.a. oli Nõmme Spordiklubi tulem negatiivne -66428.-. 2022.a. oli - 36222.- EUR

Eelnevate aastate akumuleeritud tulem seisuga 31.detsember 2023 oli 177605.- EUR

Klubi peamised toetajad on kohalikud omavalitsused tegevuskulude toetajana ja riik

NÕMME SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.