Rohkema info nägemiseks:

KIRBLA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 188; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KIRBLA KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KIRBLA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kirbla külaselts on mittetulundusühing, mis on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev organisatsioon, mille põhitegevuseks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine. seltsi tegevuse eesmärgiks on külaelu ja küla säilimise, taaselustamisele ja arengule kaasaaitamine Kirbla külas.

Mittetulundusühing on asutatud 04. veebruaril 2001 aastal. Praegu on külaseltsil 25 liiget. MTÜ Kirbla külaseltsi juhatus koosneb viiest liikmest.

Juhatus on valitud kolmeks aastaks. Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. Samuti ei ole juhatuse liikmetele ette nähtud mingeid soodustusi ega garantiisid tagasiastumisel ega tähtaja möödumisel.

2011. aastal alustas külaselts vana rahvamaja rekonstrueerimist, milleks taotlesime raha projektidega PRIA külameetmest 3.2 ja hiljem LEADER programmist. LEADER programmi toetusega alustati 2021.aasta sügisel rahvamaja teisel korrusel käsitöötoa ehitusega, mille tööd lõpetati 2022 aasta alguses.

2022. aasta 31.detsembri seisuga on meil pangas 3 229.- eurot ja kassas 123.- eurot. Kulutusi on tehtud ürituste läbiviimisteks, heakorratöödeks (haljasalade hooldus), kommunaalkuludeks (elekter, vesi) ja muuks.

Traditsiooniliselt toimusid 30. aprillil küla korrastamise talgud "Teeme ära", mille raames koristati Kirbla kaupluse ja rahvamaja ümbrus, riisuti puhtaks teeääred, harvendati teeäärset sirelihekki ja tehti korda palliplatsid.

19. juunil toimus rahvamajas laste pannkoogipäev. Üheskoos loeti raamatut, mängiti ja söödi pannkooke.

22. juulil pakkus rahvamajas muusikaelamust ansambel "Rändaja". Selleks puhks avati külaseltsi eestvedamisel kohvik.

01. septembril korraldati infopäev jäätmete sorteerimise ja uute pakutavate teenuste kohta. Selgitusi jagas Lääneranna valla järelvalvespetsialist.

22. oktoobril leidis aset üks vahva koosviibimine - Kirbla laste kokkutulek (1970-1990 sündinutele). Kokkutulekul mängiti seltskonnamänge, osaleti viktoriinis, vaadati vanu pilte, meenutati ja tantsiti.

Koolivaheajal, ajavahemikus 25. oktoober kuni 28. oktoober, leidis aset hulk lastele mõeldud sündmusi - kohtuti politseinikega, mängiti, kokati, sporditi ja käidi külas Lõpe noortel.

17. detsembril toimus kaheksandat korda Jõuluturg (kohvik, õnneloos). Võimalus oli osta lihatooteid, kala, mett, käsitööd, erinevaid kastmeid, keraamikat ja palju muud. Päev jätkus jõulueelse tantsuõhtuga, kus tantsuks mängis pillimes Rivo Rehe.

Aastavahetusel oli rahvamajas Kirbla küla noorte aastavahetusepidu.

Esmaspäeviti oli rahvamaja avatud joogahuvlistele (yin jooga juhendas Merike Pärnpuu). Seekord lõppes hooaeg pehme joogatrenni ja helirännakuga, mida gongidel ja helikaussidel viis läbi Kaia Karjatse. Üks kord nädalas kogunesid käsitööhuvilised naised rahvamajja käsitööringi (vilditi susse, heegeldati mütse, tehti lihavõtte- ja jõulupärga, valmistati käsitöökaarte, õpiti makramee tehnikat, õmmeldi pajalappe jne).

Aasta jooksul on rahvamaja renditud välja erinevateks üritusteks, näiteks juulis toimus Lääneranna valla volikogu istung, jaanuaris Eesti

Külaliikumine Kodukant kokkusaamine jne.

02. juulil osalesid kogukonna liikmed Lääneranna valla suvemängudel Vatlas.

MTÜ Kirbla külaselts on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

KIRBLA KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.