Rohkema info nägemiseks:

KÕRVEKÜLA MAANAISTE SELTS MIINA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 277; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÕRVEKÜLA MAANAISTE SELTS kohta arvamuslugu!"

KÕRVEKÜLA MAANAISTE SELTS MIINA MTÜ hetkeolukord

Juba 277 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KÕRVEKÜLA MAANAISTE SELTS MIINA 2023.a TEGEVUSARUANNE

ÜLDANDMED

Kõrveküla maanaiste selts Miina tegutseb Tartu vallas ja on registrisse kantud aastast 2000. Seltsi liikmeteks on Kõrveküla ja lähipiirkonna elanikud.

Liikmeid oli 31.12.23 seisuga 41.

Seltsi eesmärk on hoida au sees esiemade kultuuripärandit, omandada erinevaid käsitöövõtteid ja oskusi, õppida uusi ja erinevaid käsitöö vorme.

2023. aastal juhtis organisatsiooni tegevust 5-liikmeline juhatus: Meeli Kruus, Ingrid Matteus, Merje Kaaret, Kare Turk ja Siret Loos. Juhatuse koosolekud toimusid 2023 aastal 4 korral.

Lisaks toimusid arutelud toimuvate sündmuste ja jooksvate küsimuste teemal juhatuse messengeri grupis ja telefoni teel.

Juhatuse liikmed ei ole 2023. aastal juhatuse liikme kohustuste täitmiseks töötasu saanud.

Infot seltsi tegevuse kohta edastati Facebooki konto https://www.facebook.com/groups/miinaselts kaudu.

TEGEVUSED

Aasta algas esimese kokkusaamisega juba 2.jaanuaril ning jätkus 8.jaanuaril koolituste sarjaga “Kirivöö kudumise algtõed”.

Koolitus oli suunatud nii seltsiliikmetele, kui ka väljast poolt tulijatele. Kudumisele pühendasime kõik jaanuarikuu pühapäevad ja tegelikult jätkus vöökudumine ka edasi.

Jätkus ka eelmisel aastal alanud sõbakudumine.

Veebruarikuus tähistasime Vabariigi aastapäeva. Aastapäeva üritused said meie külas hoo sisse Kiluleiva võistlusega. Võistlus toimus

Kõrvekülas juba neljandat korda.

Kui esimesel aastal jäi osalejate arv alla 20, siis üle-eelmisel aastal võistles 24 ja eelmisel aastal 25 võileiba. 2023.aastal astus võistlustulle suisa 31 erinevat kiluleiba.

Zürii töös osales ka ajakirjanik Rein Sikk, kes valis välja Maalehe auhinna saaja ning võistlus leidis kajastamist ka Maalehe paberlehes ning digiväljaandes.

Kiluvõileiva võistlusele järgnes aastapäeva matk EV 105 “Liigume terviseks”.

Märtsikuus käisime Lähtel Palalinnas paastumaarjapäeva pidamas ja ootasime seltsiruumi kogukonna eitesid “Mokalaata” pidama, sõime pannkooke ja jõime punajooki ning ajasime naistejutte. Külaliseks ja jutuvestjaks saabus kohale ka Reet Hiiemäe.

Käed lõime külge ka Kõrveküla “Oma küla jaanipäeva” korraldamisel. Tegevused lastele on olnud juba mitmeid aastaid sellel üritusel meie teha.

Tänu headele sponsoritele oleme saanud välja panna ka auhinnad võistlusmängudest osavõtjatele .

8.-9.juulil toimus Kõrveküla ja Raadi piirkonna suve suursündmus Hoovifestival. Miina organiseerida oli Hoovifestivali Järve spa ja turg. Üritus algas 8.juulil Päikeseloojangu kontserdiga, kus esinesid Inga Lunge ja Tõnu Raadik. Kontserdipaika püstitatud telke oli hea kasutada 9. juulil

Järve spa tegevusteks ja turuplatsina. Ürituse reklaam ilmus Lõuna Eesti Maalehes ja Kodukant Tartumaa poolt välja antud Postimehe vahelehes.

16.juuli külastasime Mustvees Laidi aeda ja Kalevipoja muuseumi. Muuseumis käigule lisaks kohtusime ka kohalike käsitöölistega ning külastasime Vooremaa Rahvarõiva Nõuandekoda.

22.augustil toimus samuti traditsiooniks saanud välikino seanss, filmiks valisime “Suvitajad”.

KÕRVEKÜLA MAANAISTE SELTS MIINA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.