Rohkema info nägemiseks:

KABERNEEME KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 567; jälgijaid - 17. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KABERNEEME KLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

KABERNEEME KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 567 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kaberneeme Klubi on moodustatud 2001. aastal Kaberneeme ja Haapse külade elanike initsiatiivil eesmärgiga parandada piirkonna turvalisust, heakorda ja elukeskkonna kvaliteeti. MTÜl on 16 liiget.

Tegevussuunad

Kõigi tegevusaastate jooksul on Kaberneeme Klubil lisaks klubilisele tegevusele ja liikmete regulaarsetele kohtumistele üheks olulisemaks tegevussuunaks kujunenud vabatahtlik pääste ja merepääste.

Klubil on olemas 2 tuletõrjeautot, ranniku ja väikesaarte kaitseks vajalik tulekustutustehnika, droon koos infrpunakaameraga päästetööde paremaks korraldamiseks ja päästetööde paat merel päästealaste tegevuste toetamiseks. MTÜl on 16 liiget, lisaks neile kaasatakse erinevatesse tegevustesse ka kogukonna teisi liikmeid, kes on valmis panustama piirkonna turvalisuse tõstmisse. MTÜ päästeüksuses on kokku 23 inimest vabatahtliku päästja ja 25 inimest vabatahtliku merepäästja eriettevalmistuse ja riigipoolse tunnustusega.

MTÜl on sõlmitud koostöö- ja teenuseosutamise lepingud Päästeametiga ning Politsei- ja Piirivalveametiga.

Tulud ja tulem 2022. aastal saadi tulu pääste-, merepääste- ja muude teenuse osutamisest, seal hulgas1954 eurot ka depoohoone katusele paigaldatud päikesepargi toodetud elektrienergia müümisest energiaettevõtetele (2021. aastal 715 eurot) ning depoohoone ruumide renditulu 1075 eurot (2021. aastal 750 eurot).

2022. aastal oli tulu ettevõtlusest kokku 48 330 eurot (2021. aastal 46 180 eurot).

2022. aastal laekus liikmetelt 580 eurot (2021. aastal laekus liikmetelt 40 eurot).

2022. aasta tulem oli 11 508 eurot (2021. aastal oli 59 686 eurot).

Personal 2022. aastal klubis töötajaid ei olnud ja töötasusid ega juhatuse liikme tasusid ei makstud (2021. aastal olid tööjõukulud samuti 0 eurot).

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks ja edasised tegevussuunad 2023. aastal plaanib MTÜ Kaberneeme Klubi jätkata oma praeguse põhitegevussuuna – vabatahtlike päästjate ja merepäästjate meeskonna suurendamist ja töö arendamist läbi erinevate koolituste ja praktiliste treeningute. Jätkuvalt osutatakse päästeteenust ning muid teenuseid erinevatele organisatsioonidele, asutustele, ettevõtetele ja eraisikutele.

2023. aastal jätkatakse depoohoone parendamisega, selleks, et parandada veelgi kogukonnale pakutava vabatahtliku päästeteenuse kvaliteeti ning tõsta kogukonna turvatunnet.

KABERNEEME KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.