Rohkema info nägemiseks:

SÕMERU START MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 123; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÕMERU START MTÜ kohta arvamuslugu!"

SÕMERU START MTÜ hetkeolukord

Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing „Sõmeru Start“ 2022.aastaaruande sisuline osa.

Mittetulundusühing „Sõmeru Start“ (MTÜ Sõmeru Start) on loodud 04.09.2001.a eesmärgiga igakülgselt toetada ja aktiivselt osaleda piirkonna kultuuri, spordi, noorsootöö ja maaelu valdkonnas. Juhatusel on kolm liiget – Maia Simkin, Piret Laidroo, Merike Väli. Organisatsioon tugineb vabatahtlikkusel. Liikmeid on kokku 29.

Koostööd tehakse nii teiste mittetulundusühingute, kohalike omavalituste kui ka muude organisatsioonidega. MTÜ koosoleku otsuseid viib täide 3-liikmeline juhatus. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. MTÜ põhikirja järgi toimuvad juhatuse koosolekud vastavalt vajadusele.

Üldkoosolek toimub vähemalt üks kord aastas.

Juhatuse koosolekutel on arutatud MTÜ Sõmeru Stardi põhikirjaliste tegevuste küsimusi. Juhatuse liikmed töötasu ega isikliku sõiduauto kasutamise tasu ei ole saanud. MTÜ Sõmeru Stardil on üks täiskohaga lepinguline töötaja alates 2022 a aprillist. Jooksvad majanduskulude summad on läbi vaadanud ja kinnitanud juhatus.

Mittetulundusühingu „Sõmeru Start“ 2022. aasta tegevus.

MTÜ Sõmeru Start prioriteet ka 2022.aastal oli peamiselt noored ja huvitegevus. MTÜ Sõmeru Start peamiseks tegevuskohaks on Sõmeru

Noorte Loodus-ja tehnikamaja, kus viidi läbi ja korraldati läbi aasta kestvaid huvitegevuse ringe - loodus-ja seiklusringi ning tehnoloogiaalast huviringi. Lisaks korraldati erinevaid lühiajalisi töö-ja õpitubasid noortele. Tegevusi rahastas Rakvere Vallavalitsus, kellega MTÜ Sõmeru Stardil oli alates aprillist kuni detsembri lõpuni 2022 vastav teenuse ostmise leping.

Alates märtsist 2022 lisandusid MTÜ Sõmeru Start tegevusse seoses sõjalise olukorraga Ukraina põgenike lapsed. Igal tööpäeval korraldas

MTÜ Sõmeru Start 6 tundi Rakvere valla piirkonna Ukraina põgenike lastele tegevusi. Lisaks korraldati nädalavahetustel Ukraina põgenike peredele ekskursioone ja matkasid oma piirkonna ning samuti Eestimaa tutvustamiseks. Suvel oli MTÜ Sõmeru Start Rakvere Vallavalitsuse koostööpartner Ukraina noorte suviste päevalaagrite korraldaja ja läbiviijana. Erinevad päevalaagrid kestsid kokku 5 nädalat. Ukraina noorte tegevustega lõpetati augustikuu lõpuks.

Lisaks oli MTÜ Sõmeru Start Rakvere Vallavalitsuse koostööpartner valla kahe malevarühma korraldamisel 2022 a suvel.

Suuremad projektid 2022.aastal: 2021.aasta lõpus oli tulnud positiivne rahastuse otsus MTÜ Sõmeru Start projektile „Noorte turvalisus läbi noortejuhendajate koolitamise“.

Projekti elluviimine jäi aastasse 2022. Projekti eesmärgiks oli kaasa aidata turvalise elukeskkonna loomisele Rakvere valla piirkonna noortega tegelevate inimeste teadlikkuse suurendamisega noortetegevuste elluviimisel turvalisuse tagamiseks läbi koolituste ja kogemuste saamise.

Projekti rahastus- Lääne-Viru Omavalitsuste Liit läbi „Kogukondliku turvalisuse 2021.aasta Lääne-Virumaa toetusvooru“. Toetuse suurus oli 3446 eur. Projekti raames 2022 a aprilli lõpus läbis 15 Rakvere valla noortega töötavat inimest 3-päevase koolituse oma igapäevasest mugavustsoonist väljaspool. Koolitajateks olid oma ala spetsialistid ning läbiti 6-tunnine kursus „Turvalisus noorsootöös“ ning 7-tunnine kursus „Ellujäämise baaskursus“ ning lisaks parvejuhtimise väljaõpe ja veeohutus Emajõel.

Rahastuse sai 2022.aastal MTÜ Sõmeru Start noorte kogemuslik õpiprojekt „Üks kõigi, kõik ühe eest!“ , mis algas 2022 a septembris ja lõpeb 2024 a märtsis. Projekti partneriteks on Ubja Külaselts Linda, Veltsi Küla Selts MTÜ ja Arkna Külaselts MTÜ. Projekti rahastus saadi PRIA

Leader-meetmest ning omaosaluse toetus Rakvere Vallavalitsuselt. Projekti esimene tegevus toimus 24.septembril 2022 a Uhtnas „Maal elamise päeval“, kus projekti meeskond tutvustas projekti tegevusi. Seejärel toimus 2022 aastal veel ka esimene õpitegevus – 4-päevane looduse ja tehnika õpilaager oktoobrikuus Sõmeru Noorte Loodus-ja tehnikamajas, kus osales üle 20 noore vanuses 7-13. Projekti üldeesmärgiks on läbi noorte jaoks atraktiivsete õpi-ja ühistegevuste anda võimalusi noortel enda arendamiseks. Projekt aitab toetada noorte põhi-ja sotsiaalsete oskuste omandamist ning võimaldab kogemuste saamist elus hakkamasaamisel.

Rahastuse sai ka 2022.aastal MTÜ Sõmeru Start projekt „Multifunktsionaalne mobiilne õpikoda“, mille valmimiseks tehti koostööd OÜ

Merkuuriga. Mobiilset õpikoda hakati OÜ Merkuur poolt küll ehitama 2022 aasta sügisel, kui valmis see alles järgmisel, 2023, aastal. Projeti rahastus PRIA Leader-meetmest ja omaosaluse toetus Rakvere Vallavalitsuselt.

Lisaks viis MTÜ Sõmeru Start 2022.aastal läbi erinevaid töö-ja õpitubasid ka täiskasvanutele.

SÕMERU START MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.