Rohkema info nägemiseks:

HUGO TREFFNERI GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 240; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HUGO TREFFNERI GÜMNAASIUMI kohta arvamuslugu!"

HUGO TREFFNERI GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Vilistlaskogu algatas 2003. a. õpetaja stipendiumi maksmise õppetöö jätkamise kindlustamiseks elutööpreemiana. 2022.

a. määrati stipendium Kristiina Pungale tänuks ja tunnustuseks õpetajale, kes oma pika õpetamisekarjääri jooksul on jätnud unustamatu mulje vilistlastesse kui elukogemuse edasiandja. Tehtud algatust soovitakse jätkata ka 2023. aastal.

Lähtudes sihtotstarbelisest annetusest kuulutati stipendiumikonkurss kahele õpetajale stipendiumi määramiseks, enesetäiendamise stipendiumid määrati Anett Pulleritsule ja Monika Piirimägile a 1300 eurot.

2022. aastal kuulutati välja stipendiumikonkurss õpilastele ja õpetajatele, mille rahastajateks on Antti Moppel, Nortal AS,

Viru Keemia Grupp AS, AS Vestman Energia ja Holm Bank AS. Stipendiumifondi suuruseks oli 9240 eurot. Stipendiumid maksti Viie Kooli Võistlusel (VKV) osalevate koolide - Tartu Tamme Gümnaasium, Nõo Reaalgümnaasium, Miina Härma

Gümnaasium, Viljandi Gümnaasium ja Hugo Treffneri Gümnaasium - õpilastele ja õpetajatele, kes esinesid edukalt 2022. a. jaanuaris toimunud VKV-l. Stipendiumid maksti ka võistlusel osalenud Ida - Virumaa kooli õpilastele ja ühele õpetajale. Konkursi ideeks on tagada riiklikul tasandil järelkasv Eesti teadlastele, inseneridele ja IT-spetsialistidele ning populariseerida reaalaineid - matemaatikat, keemiat ja füüsikat. Rahastajad soovivad nimetatud algatust jätkata ka 2023. a.

2022. a. kuulutas kooli hoolekogu koos vilistlaskoguga välja Mauruse stipendiumikonkursi. Stipendium on mõeldud HTG õpilastele motiveerimaks neid õpingutes saavutama veelgi paremaid tulemusi. Stipendiumifond oli 2100 eurot, mis jagati võrdselt 7 õpilase vahel.Tehtud algatust soovitakse jätkata ka 2023. aastal.

Charles Treffneri varasematest annetustest maksti majanduslikus kitsikuses olevate õpilaste õppe- ja transpordikulu. Samuti on nimetatud annetusest korraldatud õpetajatele seminare ning ostetud õppevahendeid. 2020. a.

jaanuaris laekunud annetusest (lähtudes annetaja soovist) ja vastavalt juhatuse sellekohasele otsusele on võimalik tasuda koolitöötajate tervist edendavaid ja tervist hoidvaid kulusid, õpetajate kultuuriürituste külastamist, õpetajatele vajaliku kirjanduse ja tarbevahendite soetamist hoidmaks erialast kompetentsi ning vähekindlustatud kooliõpilaste õppimisvõimaluste parendamist (õppe-ekskursioonikulude osaline katmine, koolitööks vajalike õppevahendite ja tarbeesemete soetamine). 2022. a. korraldati õpetajate kultuuri- ja õppereis Kreekasse, MTÜ tasus reisi eest ca 33 000 eurot

Vilistlaskogu liikmeskond:

Aruandeaasta lõpu seisuga on HTG Vilistlaskogus 5 tegevliiget.

HUGO TREFFNERI GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.