Rohkema info nägemiseks:

ÜHING IRIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 810; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜHING IRIS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ÜHING IRIS MTÜ hetkeolukord

Juba 810 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

Error Tantsukooli peaeesmärk on mitmekülgsete noorte tantsijate koolitamine, kes soovi korral saaksid õpinguid edukalt jätkata kõrgkoolis või tegeleda edukalt rahvusvahelisel tasemel tantsuspordiga. Tantsukool annab võimaluse tegeleda tantsukunstiga erinevatel vanusegruppidel.

Oluliseks peame ka nooremtreenerite järelkasvu, kes saavad oma esimesed kogemused rühmade juhendamisel. Tantsukoolis saab tegeleda erinevate tantsustiilidega.

Tantsukool viis läbi ka õpetajate sisekoolitusi, et õpetajad suudaksid pakkuda lastele parimaid praktikaid.

Suuremad projektid oli seotud tantsukooli esinemisega võimlemispeol, Toome varemetes Tartu 2024 Kultuuripealinna raames.

Tantsukool viis läbi noorte poolt algatud NSD projektid, mille raames korraldati erinevaid üritustesarju, mis pakkus vaheldust tantsijatele.

Tantsukooli lastel oli võimalus esineda Tartu 2024 Kultuuripealinna avalmisel.

2023 a osalesime järgmistel festivalidel: Koolitants, Kuldne Karikas, Happy Dancers Baltic Cup, Dance

Star, Eesti Breigivõistlused, tarkuse- ja lastekaitsepäev. Tantsukooli õpilased saavutasid kõrgeid kohti nii individuaalselt kui ka grupikavadega. Tantsukooli suvelaager toimus Abja-Paluojal. Toimusid ka erinevad linnalaagrid. Regulaarselt oleme läbi viinud breigiüritusi. Tantsukool inspireerib noori läbi erinevate tantsustiilide end väljendama ja tegelema liikumisega, milles ei ole peamine rõhk tulemustel, vaid tantsijate individuaalsel arengul.

ÜHING IRIS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.