Rohkema info nägemiseks:

HALLISTE JAHISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 922; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HALLISTE JAHISELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

HALLISTE JAHISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 922 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

HALLISTE JAHISELTS on asutatud 20. aprillil 2004 a. Selts koondab enda alla Halliste piirkonnas jahindusega tegelevad inimesed. HALLISTE

JAHISELTS on kasumit mittetaotlev mittetulundusühing. Klubi põhitegevus ja eesmärk on jahinduse huviliste inimeste koondamine, arendamine ja toetamine, jahimajandusliku tegevuse arendamine, ulukifondi sihipärane kasutamine, jahiulukite kaitsmine ja hooldamine. Plaanis on hakata korraldama ka jahilaske võistlusi, tuleviku eesmärgiks on jahindusalase koolituse korraldamine ja jahiturismi arendamine.

Halliste Vallavalitsuselt saadi avalikuks kasutamiseks hoone asukohaga Halliste vald, Tilla küla, mida on hakatud ümber kohandama jahimajaks. See on mõeldud kasutamiseks nii jahiseltsile kui ka turistidele koosolekute, õppepäevade jne korraldamiseks. 2006 aastal said hoonele ette pandud aknad ja välja lõhutud katkised põrandad. Samuti sai tehtud korralik kaev. 2007 aastal alustati kõrvalhoone ehitust, kus on võimalik ulukeid töödelda. 2008 aastal lõpetati suuremas osas kõrvalhoone ehitus ja jahimajale saadi alla põrandad. 2009 aastal sai lõpetatud kõrvalhoone ehitus ning korrastati maja juurde minev tee koos kraavidega, rajati parkla.

2009 aastal valmis projekt "Halliste Jahiseltsi Loodusmaja renoveerimine", mille tööd algasid 2010 aasta juunis ja lõppes augustis 2010. Projekti rahastas PRIA, projekt kirjutati läbi MTÜ Mulgimaa Arenduskoja strateegia LEADER meetme: Külakeskkonna arendamine - meede II. 2011 aastal kirjutati uus projekt MTÜ Mulgimaa Arenduskoja strateegia LEADER meetmesse: Külakeskkonna arendamine - meede II. Kahjuks projekt rahastamist ei leidnud. Seltsi enda eestvõtmisel ehitati WC ja pesemisruum. 2012 aastal korrastati maja juurde minevat teed ja rajati parkla.

2012 aastal sai Halliste Jahiselts omale siiani kasutamiseks antud hoone Halliste vallalt.

2010-2013 aastatel toimus neli korda koostöös Halliste Vallavalitsusega Halliste valla töö- ja puhkelaager, mille läbiviimist toetas Kohaliku

Omaalgatuse Programm.

2014.aasta suuremad investeeringud olid puukuuri ehitus ja veetrassi rajamine. Tilla küla üks ettevõtlik elanik võttis enda peale puurkaevu rajamise, mis oleks kogu küla veevarustajaks. Peale kaevu valmimist sai rajatud uus veetrass ka Loodusmajja.

2015.aasta suurimaks kuluks oli Loodusmajas köögiruumi remont ja kööki mööbli muretsemine. Lisaks rajati grilliplats.

2016.aastal viidi ellu pikaajaline plaan - II korruse väljaehitamine õppeklassi-koosoleku saalina.

2017.aasta saadi LEADER meetme kaudu rahastust õppeklassi sisustamiseks. Plaanis on luua sinna püsinäitused.

2018.aastal korrastati jahimaja kütteseadmeid.

2019.aastal lõpetati Loodusmaja treppide ehitus. Soetati külmik ulukite hoidmiseks ja haagis.

2020.aastal algatati jahimaja laiendamine ja külmhoone rajamisega. Selle tarbeks kirjutati PRIA projekt, projekti teostamist alustati 2021.aastal.

2021.aastal soetati PRIA projekti abiga jahutuskamber. Valminud on jahimaja laiendamiseks eelprojekt.

2022.aastal alustati jahimaja laiendamisega.

Seltsi ühistegevusena toimuvad traditsioonilised üritused: suvine perepäev, põdrajahi alguses I jahipäeva tähistamine, I advendiõhtu.

Traditsioonide jätkumine näitab kogukonna tugevust ja kestvust.

Seltsiline tegevus on aktiivne. Hetkel on seltsis 48 liiget.

HALLISTE JAHISELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.