Rohkema info nägemiseks:

EELK KIRIKUMUUSIKA LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 172; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EELK KIRIKUMUUSIKA LIIT kohta arvamuslugu!"

EELK KIRIKUMUUSIKA LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

EELK Kirikumuusika Liidu juhatus töötas kuni valimisteni koosseisus Tuuliki Jürjo (esimees), Pille Metsson (abiesimees), Anneli Klaus, Kadri Ploompuu,

Aivi Otsnik, Maarian Toompere ja Kersti Petermann. Revisjonikomisjoni koosseisu kuulusid Margus Liiv, Kahro Kivilo ja Marika Kahar.

Üldkoosolekul 28. märtsil 2022 toimusid valimised ning uueks juhatuse koosseisuks sai: Tuuliki Jürjo (esimees), Pille Metsson (abiesimees), Anneli Klaus,

Kadri Ploompuu, Aivi Otsnik, Eve Padar ja Kersti Petermann. Revisjonikomisjoni koosseis ei muutunud.

Aastal 2022 pidas EELK KML juhatus 15 koosolekut, neist 4 e-koosolekuna e-maili teel, 8 veebikoosolekuna, 1 hübriidkoosolekuna ning 2 füüsiliselt kokku saades.

Haldussekretärina töötas Margit Ubaleht 0,25 koormusega ja kuutasuga 200.- eurot. Kontserdikorralduse projektijuhina töötas 0,5 koormusega ja kuutasuga 500.- eurot kuus Tuuliki Jürjo. Juhatuse liikme lepinguga töötas juhatuse esimees Tuuliki Jürjo kuutasuga 350.- eurot kuus.

Kirikumuusika Liidul oli seisuga 31.12.2022 täisliikmeid 112 ning 11 vaatlejaliiget, kokku 123 liiget.

Büroo oli avatud nö. virtuaalselt, suheldes põhiliselt e-kirjade ja telefoni teel. Põhilisteks tegevusteks info levitamine ja vahendamine, nootide müük ja vahendus, liidu raamatupidamisdokumentide koostamine ja arhiveerimine, projektide koostamine ja juhtimine jm 2022. aastal toimus 1 üldkoosolek, kus toimusid ka valimised. Üldkoosolek toimus 28. märtsil hübriidkoosolekuna. Kinnitati uus juhatuse koosseis ning tagasi valiti sama revisjonikomisjoni koosseis. Üldkoosolekul anti traditsiooniliselt aru ka erinevatest tegevustest: kirikumuusikute konverentsist, kontserdisarjast „Mu süda, ärka üles“, segakoori KOSK tegevusest ning pasunakooride tööst.

Seal kinnitati tegevusaruanne, majandusaasta aruanne ning tegevuskava 2022.

Segakoor KOSK tähistas oma tegevuse 40. aastapäeva ning andis selle tähistamiseks kontserdi 12.08 Tallinna Jaani kirikus. Kontserdisarja "Mu süda, ärka üles" raames toimus 23 kontserti, neist 8 koorikontserti ja 15 professionaalsete muusikute kontserti.

Koolikontserdid toimusid Viljandi, Keila, Valga, Pärnu ja Lasnamäe Muusikakoolides ning Paldiski kirikus.

Kirikumuusikute konverents toimus 28.-29. oktoobril Haapsalus. Avajumalateenistus toimus Haapsalu toomkirikus. Lõppkontserdil Haapsalu toomkirikus esinesid Lääne praostkonna koorid.

Jätkati saidi eestiorelid.ee sisu loomist. Lisandusid veel 6 maakonna orelite andmed ja fotod: Hiiumaa, Ida-Virumaa, Jõgevamaa, Läänemaa, Lääne-Virumaa,

Saaremaa.

EELK KIRIKUMUUSIKA LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.