Rohkema info nägemiseks:

LIGRID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 484; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIGRID MTÜ kohta arvamuslugu!"

LIGRID MTÜ hetkeolukord

Juba 484 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Ligrid eesmärk on heategevuslik kultuuri, hariduse ja spordi toetamine avalikes huvides, eelkõige tantsukoolituse,etendus- ja näitekunsti arendamine ning seeläbi aktiivse, rõõmsa ja tervisliku eluviisi propageerimine.

Eesmärki viiakse ellu läbi erahuvialakooli Laine Mägi Tantsukool, mis tegutseb aastast 1982 ja on selle nime all registreeritud 1996.aastast.

Õppetöö

Laine Mägi Tantsukool annab tantsualast huviharidust lastele ja noortele vanuses 3-19 eluaastat ning täiskasvanuile. Tantsukooli õppekava „Tants“ on registreeritud Eesti hariduse infosüsteemis koodiga 84129. Õppeaasta kestab 9 kuud ja õppetegevus vältab septembrist maini. Õppetöö toimub olenevalt õppurite vanusest ja tasemest 1-4 korda nädalas.

Tantsukoolis õpetatakse erinevaid tantsu stiile: show-, karakter-, jazz-, jazzfunk-, klassika-, rahva-, street-show-, contemporary-, kaasaegne- ja improtants, LA style, akrobaatika jne. Koolis pannakse jätkuvalt suurt rõhku väikeste tantsuhuviliste ettevalmistusele, et tugevdada õpilaste edaspidist taset juba kõrgematel tasemetel. Ettevalmistus- ja algtasemeklassides keskendutakse üldfüüsilisele treeningule,tehnikale, rütmikale, koordinatsioonile, keha tunnetamisele ning lastetantsule. Kesk- ja kõrgtaseme klasside õpilased saavad üldfüüsilist treeningut keskendudes tehnikale, klassikat ja õpetust juba ka 2-3 erineva tantsustiili osas ja pikema ajalise perioodi vältel. Üldklassidele lisaks tegutseb tantsukooli egiidi all 2 erinevat tantsurühma: tantsutrupp Lancy ja naisrahvatantsurühm

Rõõmuline 1 ja Rõõmuline 2.

Õppeklassid, õpilaste arv, õppemaks 2021/2022 õppeaasta 2021.a. septembris moodustati 17 õppeklassi, neist 3 ettevalmistus-, 5 algtaseme-, 6 kesktaseme- ja 3 kõrgtasemeklassi.

2021.a. sügisel alustas õpinguid 275 õpilast, õppeaasta lõpetas kevadel 269 õpilast.

I semestri (september-detsember 2021) õppemaks olenevalt õppetasemest oli 104 - 164 eurot,

II semestri (jaanuar-mai 2022) õppemaks oli vahemikus 130 – 205 eurot.

Tantsuõpetusega oli hõivatud 13 õpetajat 2021/2022 õppeaasta I semester 2022.a. sügisel alustas õpinguid 320 õpilast, õpilaste keskmine arv I semestril (september-detsember 2022) oli 310 ja õppemaks olenevalt õppetasemest oli 120-196 eurot.

Tantsuõpetusega oli hõivatud 14 õpetajat.

Üritustel osalemine *Laine Mägi Tantsukooli õpilased on iga-aastased osalejad festivalil Koolitants. Festivali maakondlik tantsupäev toimus Pärnu Kontserdimajas 03.04, kus Laine Mägi Tantsukool osales 13.

tantsukavaga. Finaalkontsert toimus 02.05. Estonia kontserdimajas kuhu pääses 3 tantsu.

*Laine Mägi Tantsukool osales ka teisel suurel tantsufestivalil Kuldne Karikas. Eelvoor toimus 30.04 Pärnu Kontserdimajas, kust meie tantsukool pääses 7 tantsuga Tartu EMÜ Spordihoones 12.06. toimunud finaali. Kõik 7 tantsu tulid märkimisväärsetele kohtadele.

*Taas osaleti mitme erineva taseme- ja vanuserühmaga Rahvusvahelisel Koreograafide võistlusel „Best Show“ Riias, kus kõrgtaseme õpilased saavutasid 2.-3.koha ja õp. Kristjan Ploomipuu eripreemia koreograafia eest.

*2022. aastal osaleti ka väga edukalt soolodega erinevatel võistlustel; Happy Dancers Cup,

Spotlight Challenge võistlused Tallinnas ja Tartus, kus võideti Lyrical dance, Contemporary dance ja Pop dance Improvisatsioon kategooriates esinelikukohti nii laste, -juunior kui täiskasvanute alagrupis.

*Esmaskordselt korraldas L.M.T kool koolivaheajal (28.02.-03.03.) oma õpilastele klassiööd.

Ööbiti koolimaja tantsusaalides, mängiti, võisteldi, tehti viktoriin ja toimusid esimesed Kooli

Karikavõistlused.

*Maikuus külastati ühiselt vanemate klasside õpilastega Riia ooperi-ja balletiteatrit kus vaadati

LIGRID MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.