Rohkema info nägemiseks:

DOKUMENDIHALDURITE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 250; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DOKUMENDIHALDURITE ÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

DOKUMENDIHALDURITE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 250 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Dokumendihaldurite Ühing (edaspidi Ühing) asutati 12. juunil 2004. aastal. Ühing ühendab isikuid, kelle tegevus on vahetult seotud dokumendihaldusega ja kes omavad ühiseid huve dokumendihalduse valdkonnas.

Ühingu visioon on olla juhtiv dokumendihalduse alal tegutsevate inimeste ühendus Eestis. Selle saavutamiseks teeme koostööd ühinguga sarnaseid eesmärke taotlevate isikute ja organisatsioonidega nii Eestis kui ka mujal maailmas ning korraldame dokumendihaldurite omavahelist kutsealast suhtlemist ja koostööd.

Ühingu missioon on väärtustada dokumendihalduri kutset ning teadvustada hästi toimiva dokumendihalduse vajalikkusest nii tööandjaid, spetsialiste kui ka laiemat üldsust. Selleks korraldame dokumendihaldusealase info võimalikult head kättesaadavust, kasutades selleks erinevaid kanaleid. Levitame oma erialaseid teadmisi ja kogemusi, nõustame ning jagame asjatundlikke soovitusi.

Tunnuslauseks on „Süsteemselt ja paindlikult“. See iseloomustab kokkuvõtlikult tegutsemislaadi, mida ühelt healt dokumendihaldurilt oodatakse.

Pidades oluliseks innovatiivsust ja rohelist mõtteviisi püüame edendada neid väärtusi, mis aitavad muuta dokumendihaldurid ühtehoidvaks ja sõbralikuks kogukonnaks.

Meie eesmärgid on: - dokumendihalduri kutse populariseerimine ja väärtustamine ühiskonnas; - dokumendihaldurite kutsealase suhtlemise ja koostöö korraldamine; - erialaste teadmiste ja kogemuste levitamine; - dokumendihalduse alal tegutsevate isikute kutsealaste, majanduslike ja sotsiaalsete õiguste ja huvide kaitsmine; - dokumendihaldurite huvide esindamine Eesti Vabariigi teadus- ja hariduspoliitika kujundamisel ning rakendamisel; - koostöö arendamine kõigi ühinguga sarnaseid eesmärke taotlevate isikute ja organisatsioonidega dokumendihalduse valdkonna edendamiseks

Eestis.

Dokumendihaldurite Ühingu 2022 aasta peamised tegevused olid seotud "Teabehalduri korraldaja, tase 6" kutseandmise ja konverentsi korraldamisega.

Ühingu liikmed osalesid järgmistes töörühmades:

Standardikomitee – Veiko Berendsen

Kutsekoja ärivaldkonna nõukogu – Kristi Madismäe

Ühingu tulud on planeeritud liikmemaksudest ja kord aastas toimuvast konverentsist. Ühingu tegevus toimub vabatahtlikul alusel – juhatuse liikmete tegevused ei ole tasustatud. Kõik ühingu kulud on tehtud otseselt põhikirjalistel eesmärkidel.

07.06.2023 seisuga on ühingus 96 liiget, sh 4 juriidlist isikut.

DOKUMENDIHALDURITE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.