Rohkema info nägemiseks:

SOE KÜLALIIKUMINE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 262; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SOE KÜLALIIKUMINE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SOE KÜLALIIKUMINE MTÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Üldinformatsioon

Mittetulundusühing Soe Külaliikumine loodi 08.12.2004 kümne asutajaliikme poolt. MTÜ Soe Külaliikumine juhatus on viieliikmeline ja juhatuse esimees on Agu Pertel.

Ühingu eesmärgiks on Soe küla harmoonilisele arengule kaasaaitamine; sealhulgas maamajanduse ja sotsiaalse arengu toetamine ning kultuuri säilitamine ja taaselustamine. Nimetatud eesmärkide saavutamiseks teeb ühing külaliikumisest lähtuvaid ettepanekuid ja algatusi kohalikule omavalitsusele, asutustele ja organisatsioonidele. Aitab kaasa Soe küla arengukavade väljatöötamisele ja viib läbi kultuuri- ja spordiüritusi.

2023.a. taotles MTÜ tegevustoetust heakorratöödeks, jaanivolleks ja külamaja maasoojuspumba remondiks kokku 3408€.

MTÜ-l on alates 01.01.2023 üks palgaline töötaja. MTÜ Soe Külaliikumine juhatus on viieliikmeline ja neid pole tasustatud. 2024. aastal jätkab ühing oma põhitegevust.

SOE KÜLALIIKUMINE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.