Rohkema info nägemiseks:

PÜHTITSA JUMALAEMA UINUMISE STAVROPIGIAALNE NAISKLOOSTER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 531; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÜHTITSA JUMALAEMA UINUMISE kohta arvamuslugu!"

PÜHTITSA JUMALAEMA UINUMISE STAVROPIGIAALNE NAISKLOOSTER MTÜ hetkeolukord

Juba 531 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pühtitsa Jumalaema Uinumise Stavropigiaalse Naiskloostri (edasi Klooster) tegevuse aluseks 2022.a. oli põhikirjas sätestatud põhieesmärkide täitmine.

Need on: saavutada õigeususklikes inimeste kristlik pääsemine jumalateenistustel osalemise, Evangeeliumi õpetuse järgimise, kristliku usu propageerimise, kristliku heategevuse ning isikliku vaimuliku täiustamise kaudu ning tasuta võtta enda juures vastu palverändureid kogu maailmast ja viia läbi ekskursione gruppidele erinevates keeltes.

Aruandeaastal Klooster teostas järgmised usulised talitused:

Jumalateenistused, kiriklikud sakramendid, mitmesugused palveteenistused, salvimine, ärasaatmistenistused ja hingepalved surnute eest,veepühitsemine jt.

Kloostri tuluallikas on vabatahtlikud annetused eraiskutelt ja juriidiliselt isikutelt.

2022.aastal on saadud seegi ja püha Aleksi ja suurmärter Varvara kiriku ehituseks vabatahtlikud sihtotstarbelised annetused juriidilistelt ja füüsilistelt isikutelt summas 51220 eurot.2022.aastal teostati eeskoja lae dekoratiivne kujundus, mööda trepi välisperimeetrit paigaldati metallist käsipuud, ruumi sees (kogu kirikus) paigaldati tellingud ja alustati tammepuidust dekoratiivse laeviimistluse montaaži.

Aruandeaastal kloostris on töötanud 9 inimest.Töötajatele on makstud palka 60031 eurot. Juhatuse liikmetasu ei makstud.

PÜHTITSA JUMALAEMA UINUMISE STAVROPIGIAALNE NAISKLOOSTER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.