Rohkema info nägemiseks:

SÄÄSTVA RENOVEERIMISE INFOKESKUSE TARTU ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 357; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÄÄSTVA RENOVEERIMISE INFOKESKUSE kohta arvamuslugu!"

SÄÄSTVA RENOVEERIMISE INFOKESKUSE TARTU ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 357 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SRIK Tartu ühenduse tegevuse peamine eesmärk on arhitektuuripärandi ja ajaloolise mööbli säilitamine ning restaureerimine. Ühenduse tegevus on suunatud eelkõige ajalooliste majade omanikele ja elanikele, aga laiemalt ka kõigile restaureerimishuvilistele ning valdkonnaga seotud inimestele.

Esimesel poolaastal toimusid mööbli restaureerimise koolitused koostöös Tartu rahvaülikooliga. Juhendaja oli restaureerimiskeskuse meister

Joel Kõivistik. Avatud töökoda toimus tavapäraselt kolmel korral nädalas kuni oktoobri keskpaigani.

2022. aasta sügisel kolis Restaureerimiskeskus uutesse ruumidesse. Uued ruumid tuli keskuse tööks kohandada, ehitada tuletõkke nõuetele vastav värviruum, paigaldada ventilatsioon, eraldada muust töökojast masinaruum jne. Nende tööde teostamiseks ning kolimisega seotud kulude katteks sai Tartu SRIK osaliselt raha linna reservfondist, ülejäänu tuli katta oma vahenditega. Kolimise ja uue töökoja üles seadmise ajal ei toimunud avatud töökoda ega koolitusi. Ka tellimustöid ei saanud mõned nädalad teostada, kuid kui uutes ruumides olid masinad seadistatud ning tööpingid paika seatud, sai töödega edasi liikuda. Uutes ruumides on päevavalgus, keskküte ning suurem pind, mis kõik muudab keskuse töö efektiivsemaks ning samas on kõrvalkulud väiksemad, kui Aparaaditehase ruumides.

Uues töökojas hakkas avatud töökoda toimuma E-N kell 17.30-21.30.

Koolitusi uutes ruumides 2022. aastal ei toimunud.

Novembris lõppes leping Tartu linnaga Aleksandri tn 41 krundi kasutamiseks. Kokkuleppel linnavalitsusega võis krundil asuvasse kuuri ja varjualusesse edasi jääda SRIKi vanamaterjaliladu.

SÄÄSTVA RENOVEERIMISE INFOKESKUSE TARTU ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.