Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PÕLVA PÜHA NEITSI MAARJA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 437; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PÕLVA PÜHA NEITSI MAARJA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 437 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Koguduse majanduslikku olukorda võib lugeda rahuldavaks, Eesti maakoguduste üldist taset arvestades isegi päris heaks. Tulevikuväljavaated on pigem positiivsed. Prognooside kohaselt täidab Jakobi Kool lähiaastatel terve pastoraadihoone ning kui ta hakkab saama riigilt ka tegevuskulutoetust, peaks sellest hakkama kogudusele laekuma hinnanguliselt enam kui 5000 eurot igas kuus. 2024. aasta

Põlva valla kaasava eelarve kaudu loodame lõpuni välja ehitada Jakobi Kooli mänguväljaku, mis suurendab ka selle ümber asuvate kogudusele kuuluvate kruntide väärtust. Jakobi Kooli iseseisvumine on nõudnud aruandeaastal palju tööd ja vaeva, kuid toonud kaasa siiski ka palju rõõmustavat. Meeldivalt palju on selle tööga haakunud tublisid kaastöölisi.

On lootus, et 2024. aastal algab Põlva uue haldushoone rajamine Põlva keskväljaku äärde ning see annab alust uskuda, et tulevikus õnnestub kesklinnas müüa ka mõne krundi hoonestusõigust. Ka on maakleri kaudu müügis hoonestusõigus mitmel Põlva keskväljaku äärde jääval krundil.

Olemasolevat kinnisvara on püütud arendada jätkusuutlikult. Silmnähtavalt ilusamaks on saanud kirik tänu lae remondile.

Aruandeaasta suve hakul hakkas pastoraadihoone katusel elektrienergiat tootma päikesepark.

Oleme teinud üleskutseid annetamaks pastoraadihoone akende soojustamise heaks. See kampaania tõi kogudusele päris märkimisväärset tuge.

Koguduse annetajaliikmete arv 2023. aastal oli 183.

Põlva kogudus on tegus ja Jumalast õnnistatud – tänu olgu Jumalale.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PÕLVA PÜHA NEITSI MAARJA KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.