Rohkema info nägemiseks:

EELK HAAPSALU PÜHA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 297; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EELK HAAPSALU PÜHA kohta arvamuslugu!"

EELK HAAPSALU PÜHA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Oli tegus aasta, sest koroona epideemia piirangud olid lõpetatud. Kontserte külastas erakordselt palju inimesi ja turistide arv toomkirikus oli suur.

Orelimeister Toomas Mäeväli jätkas Jaani kiriku oreli remonti ja korda sai toomkiriku oreli tuulesüsteem. Aruande aastal oli kooritöö taas aktiivne. Jumalateenistused toimusid reeglipäraselt ja avalikult nagu enne epideemia aega.

Traditsiooniliselt tähistati koos linnavalitsuse ja Kaitseliiguga Vabariigi aastapäeva. Toimus pidulik lippudeparaad. Kõneles LÜG kõnevõistluse võitja.

Erakordne kogemus piiskop ametis oli kolmepäevane sinodite läbiviimine 27.04 Viljandi praostkonna sinod Mõisakülas, 28.04 Võru praostkonna sinod Võrus ja 29.04 Pärnu praostkonna sinod Vigalas.

25.06. lahkus ajast igavikku koguduse nõukogu liige Raul Tammet.

Suuremaks muusikasündmuseks oli Vanamuusika festival 28.-31.07, nii suuri rahvahulkasid ei ole varasematel aastatel olnud, kõik kontserdid olid täiskirikule. Lõpukontserdil oli Vabariigi president Alar Karis koos abikaasaga.

28.-29.10 toimus üks aasta suursündmus - EELK kirikumuusikute konverents Haapsalus.

Nõnda võib vaadata tagasi sügava tänutundega aruandeaastale ja avaldada tänu kõigile koguduse kaastöölistele, sõpradele ja partneritele.

Palvetan, et uuel aastal võiks koguduse töö jätkuda ja olla ettevalmistuse aastaks uue koguduseõpetaja leidmisel ja ametisse asumisel.

Koguduse teenimisega alustasime koos abikaasa Liaga 1. septembril 1975 Eesti NSVs, vahepeal on muutunud riigikord, ühiskond ja inimesed, aga Jumala arm on ikka sama. Ka kogudus on suures osas vahetunud. Möödunud aastal algas ulatuslik sõda Ukrainas, elame täna uues sõjaolukorras ja Eesti on võtnud vastu palju ukraina sõjapõgenikke. Iga eestlane tunneb oma vastutust ja püüab olla abiks Ukraina rahvale.

Haapsalu linn on toetanud sõpruslinna Umanit ja koguduse lapsed valmistasid joonistused ukraina lastele, mille sain üle anda piiskopile tema

Tallinna külastusel.

Uuele aastale läheme vastu aasta juhtsõna kohaselt: "Issand annab tugevuse oma rahvale, Issand õnnistab oma rahvast rahuga." (Ps 29:11).

EELK HAAPSALU PÜHA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.