Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU JÕGEVA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 241; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU JÕGEVA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing EELK Jõgeva Kogudus (edaspidi Kogudus) moodustati 1992 aastal.

Kogudus tegutseb mittetulundusühingu põhimõtetel. Koguduse tegevuse eesmärk on Sõna ja Sakramentide jagamine, inimeste moraalne ja materiaalne toetamine.

Põhiliseks tuluallikaks on liikmeannetused, annetused ja toetused, mida kasutatakse kiriku põhitegevuseks.

Koguduse nõukogu ülesandeid täidab koguduse täiskogu, annetajaliikmeid on 54, kes moodustavad ühtlasi ka täiskogu, mille liikmete arv samuti 54.

Koguduse juhatus koosneb 3 liikmest. Koguduse majandustegevust kontrollib revident Ingrid Bender.

2022 tehtud tööd: 1. Koguduse 30. aastapäeva pidulik tähistamine üheskoos Soome sõpruskoguduse ja teiste tähtsate külaliste (teeninud vaimulikud, Jõgeva valla esindajad, asutajaliikmed ja pikaajalised liikmed) detsembrikuus.

2. On toimunud põhitegevusena jumalateenistused, talitused, lisaks kontserdid (ja muu jumalateenistuslik elu, hooldekodu teenistused), kohvikutepäeva korraldamine, on korraldatud ekskursioone lisaks koguduseliikmetele ka laiemalegi huviliste ringile, peetud ühendust kaugemate koguduseliikmetega 3. Oleme osalenud Soomes sõpruskoguduse juures Renko kogukonnapäevadel (sõpruskogudusega koostöö jätkamine), ühenduse pidamine, vastastikune suhtlemine 4. Jätkuvalt on toiminud kasutatud riiete kauplus E-R 10-13 ja L 10-12 5. On liigutud edasi uue kiriku ehitusega (põhihoonele paigaldatud klaasfassaadid, uksed, vahelaed torni 1. ja 2. korruse vahel), edasi on liigutud väliala väljaehitamisega (tribüünid, urnimüür, piirdeaed, valgustus), tööd jätkuvad nii hoone siseosas kui välialal.

2023 plaanid: - lõpetada plaanide kohaselt uue kiriku põhihoone ehitusega (Turu 2A) - pidada ettenähtud jumalateenistused vastavalt kirikukalendrile - teised koguduse tegevusest tulenevad ülesanded (koosviibimised, tähtpäevad, üritused) - sõpruskogudusega töö jätkamine - talgupäevade korraldamised vastavalt võimalusele (Aia 7, Turu 2A).

- kasutatud riiete müük (humanitaarabiriiete kauplus) 2022.a aastaaruanne on heaks kiidetud ja kinnitatud ülkoosoleku poolt

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU JÕGEVA KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.