Rohkema info nägemiseks:

SEITSMENDA PÄEVA ADVENTISTIDE KOGUDUSTE EESTI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 600; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SEITSMENDA PÄEVA ADVENTISTIDE kohta arvamuslugu!"

SEITSMENDA PÄEVA ADVENTISTIDE KOGUDUSTE EESTI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 600 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 26 korda.

Tegevusaruanne 2022

Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu (AKELi) koosseisus oli 31.12.2022 seisuga 19 kogudust ning üks väikekogudus (ei ole eraldiseisev juriidiline isik) kokku 1240 ristitud liikmega.

AKELi peamiseks ülesandeks on Eestis tegutsevate Seitsmenda Päeva Adventistide koguduste tegevuse toetamine ning esindamine ja juhtimine. AKELi palgal on kohalikke kogudusi teenivad pastorid, samuti korraldab AKEL oma erinevate osakondade kaudu üleliidulisi üritusi (sh

Rajaleidjate laager, eesti- ja venekeelne noortelaager, seenioride laager, poiste laager, tüdrukute laager ja perelaager= teostab otse või läbi kohalike koguduste erinevaid misjoniprojekte ning annab välja ja levitab kristlikku kirjandust.

AKELil puudusid aruandeaastal olulised uurimis- ja arendustegevuse projektid, ka ei ole neid planeeritud järgmiseks majandusaastaks.

AKELi investeeringud on peamiselt raha tähtajalistel hoiustel, kuid 2021. aastal soetati finantsinvesteeringuna osalus Annemõisa Kinnisvara

OÜ-s. 2022. aastal anti Annemõisa Kinnisvara OÜ-le ka laen.

SEITSMENDA PÄEVA ADVENTISTIDE KOGUDUSTE EESTI LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.