Rohkema info nägemiseks:

LAULUAED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 280; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAULUAED MTÜ kohta arvamuslugu!"

LAULUAED MTÜ hetkeolukord

Juba 280 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusüging Lauluaed 2023. aasta tegevusaruanne.

2023. aastal sai korraldatud mitmeid kontserte lastele kui ka täiskasvanutele.

Lauluaed tegutseb Liivamäe Lasteaia ruumides, kus iganädalaselt toimuvad lasteaia kui ka koolilastele laulutunnid. Samuti korraldame lastele kohtumisi põnevate muusikutega. Jätkasime lastega Külliki Levini uute lastelaulude salvestamist Peeter Salmela stuudios. Mitmeid läbiviidavaid üritusi ja uusloomingu salvestamist toetas ka Eesti Kultuurkapital. Samuti sai filmitud mitu uut muusikavideot, mis on ka üleval Külliki Lauluaed

YouTube`i kanalil. Külliki Levin osales mitmetel täiendkoolitusel ja ka laulukonkursside žürii töös. Koostöö jätkub ka kirjastusega Koolibri.

LAULUAED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.