Rohkema info nägemiseks:

KULTUURHARIDUSLIK SELTS VENE PÜHAPÄEVAKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 142; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULTUURHARIDUSLIK SELTS VENE kohta arvamuslugu!"

KULTUURHARIDUSLIK SELTS VENE PÜHAPÄEVAKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kultuurhariduslik Selts Vene Pühapäevakool asutati 3. jaanuaril 2005.

Mittetulundusühingu juhatuse esimeheks sai Roman Ljagu. 25. veebruaril 2005 anti Eesti

Vabariigi haridus- ja teadusministri käskkirja alusel MTÜ Kultuurhariduslik Selts Vene

Pühapäevakool poolt asutatud Tallinna Vene Kultuuri Pühapäevakoolile koolitusluba huvialahariduse pakkumiseks. MTÜ Kultuurhariduslik Selts Vene Pühapäevakool registreeriti ametlikult 1. aprillil 2005 ning see läks Vene Kultuuriseltside Assotsiatsiooni RUTHENIA koosseisu. MTÜ Kultuurhariduslik Selts Vene Pühapäevakool eesmärgiks on vene kultuuri säilitamine ja arendamine Eestis. Mittetulundusühingu tegutsemisalad on: pühapäevakoolide asutamine; koostöö vene gümnaasiumidega kogu Eestis; vene gümnaasiumide õpetajatele erinevate kursuste läbiviimine; vilistlaste edasi õppimiseks välismaa kõrgkoolidesse suunamine; haridusprojektid, koostöö Eesti ja välismaa kõrgkoolidega; noorte projektid; konverentside, seminaride ja näituste läbiviimine; kultuurürituste korraldamine; huviringide töö arendamine; ekskursioonide organiseerimine kogu Eestis.

MTÜ Kultuurhariduslik Selts Vene Pühapäevakool arendamine algas 2005.a. sügisel.

2022. aastal MTÜ Kultuurhariduslik Selts Vene Pühapäevakool sai finantseerimise Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Tallinna linna poolt (7000,00 EUR ja 4500 EUR).

Kevadpoolaastal algas vene kultuuri ajaloole pühendatud loengukursus. Kursuse põhilektoriks oli kunstiteadlane Evelina Vedom. Kursuse raames toimusid töötoad "Vene köök" (24.05.22 ja 04.10.22). Loengute teemad olid pühendatud vene filmikunstile, teatrile ja arhitektuurile.

2022. aastal toimusid kultuuriloengud paralleelselt kursusega „Retoorika“ (lektor ja treeningute korraldaja – Deniss Karamõškin, vene filoloog, vene keele õpetaja Loo

Keskkoolis). Retoorikakursuse peaeesmärk oli õpetada pühapäevakooli õpilastele emakeele paremat valdamist. Treeninguid ja harjutusi, mille eesmärk on täiustada artikulatsiooni ja diktsiooni, arendada suulise kõne väljenduslikkust, korraldas õpilastega retoorikakursuse külalislektor – telekanali ETV+ saatejuht Andrei Titov (18.10.22, 15.11.22, 29.11.22, 13.12.22).

Uuel õppeaastal pühapäevakooli õpilaste uus rühm oli moodustatud Tallinna linna ja Loo

Keskkooli õpilaste hulgast (18 inimest eesti õppekeelega koolidest). Septembris 2022 algas vene kultuuri ajaloole pühendatud uus loengukursus Tallinna Vene Kultuuri Pühapäevakooli õpilastele. Selle kursuse lektoriks oli Evelina Vedom. Loengutes pühendati suurt tähelepanu kõige tuntumatele vene kunstnikele ja nende töödele. Kursuse „Vene kultuurimälestised

Eestis“ eesmärk on tutvustada pühapäevakooli õpilastele Eesti territooriumil paiknevaid tähtsaimaid vene kultuurimälestisi. Selle kursuse raames käisid õpilased koos Tallinna Vene

Kultuuri Pühapäevakooli juhi Roman Ljaguga ekskursioonidel Vene Teatris (05.04.22),

Peeter I majas (12.04.22), Pärnu Katariina kirikus (06.11.22), Tallinna kesklinnas (17.12.22) ja Lutheri villas (20.12.22).

Mittetulundusühingul on juhatus, mis juhib ja esindab mittetulundusühingut igapäevases tegevuses. Juhatuse liikmete arv on üks isik. Juhatuse liige korraldab juhatuse tööd.

KULTUURHARIDUSLIK SELTS VENE PÜHAPÄEVAKOOL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.