Rohkema info nägemiseks:

KARULA-LÜLLEMÄE TERVISE-JA SPORDIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 677; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARULA-LÜLLEMÄE TERVISE-JA SPORDIKESKUS kohta arvamuslugu!"

KARULA-LÜLLEMÄE TERVISE-JA SPORDIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 677 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 20 korda.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Karula-Lüllemäe Tervise- ja Spordikeskuse põhikirjalisteks ülesanneteks on: Karula- Lüllemäe loodusliikumise radade korrastamine ja arendamine, Karula - Lüllemäe Tervise- ja Spordikeskuses mitmesuguste ürituste korraldamine, tervise- ja võistlussportlastele vajalike treeningtingimuste loomine, võistlustest osavõtu võimaldamine ning varustuse hankimisele kaasaaitamine, Karula- Lüllemäe Tervise- ja

Spordikeskuse majutushoone haldamine ja töö korraldamine. Ülesannete täitmiseks on MTÜ Karula-Lüllemäe Tervise- ja Sportikeskus saanud vallalt tasuta kasutamiseks majutushoone. MTÜ-l on erinevate spordiala harrastamiseks inventar nii suvel kui ka talve. MTÜ omab kohaliku elanikkonna jaoks olulist tähtsust tervislike eluviiside harrastamiseks.

Aruandeperioodil investeeriti põhivarasse 62 802 eurot. Soetati lumepuhur, snowtubid 10 tk. Renoveeriti peahoone. Lisaks soetati tennisevõrk koos tugipostidega ja spordiväljakulu paigaldati uus kate.Uuendati korvpalliväljak ning sisustati jõusaal.

Suusakeskus asub EELK Karula koguduse maaüksusel, mille eest MTÜ maksis renti 2023.a. 1000 eurot (2022.a.0 eurot).

MTÜ müügitulu oli 2023.a. 11828 eurot (2022.a. müügitulu oli 11101 eurot). Suur osa müügitulust tuli suusamäe kasutamisest. Suusamäe on leidnud sportimiseks nii kohalikud kui ka kaugemad suusasõbrad.

Juhatuse liikmetel konkreetseid kohustusi ei ole MTÜ töö korraldamisel. Juhatuse liikmed tasu ei saanud 2023 ja 2022. aastal.

Aruandeperioodi tulem oli 2743 eurot (2022.a. -7440 eurot).

Ettevõtte juhtkonnal on plaan kaasata veel projektirahasid, et oma tegevusvaldkonda laiendada.

26. juuni 2024. a.

VALEV SISOV, juhatuse esimees KAIDI MÄNDLA, juhatuse liige

MAREK MEKK, juhatuse liige URMAS PAI, juhatuse liige

ETHEL PRANTS, juhatuse liige

KARULA-LÜLLEMÄE TERVISE-JA SPORDIKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.