Rohkema info nägemiseks:

PÖIDE SPORDISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 370; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÖIDE SPORDISELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÖIDE SPORDISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023.aasta oli Pöide Spordiseltsile tegus ja toimekas. Jätkati Pöide terviseraja arendustegevustega.

Leader programmi abil sai läbi projekti "Rajatehnika mobiilseks" spordiselts erimõõtmetega järelkäru, mis võimaldab rajatehnikat transportida erinevatesse piirkondadesse.

Saaremaa valla spordiprojekti toetusel korraldas Pöide spordiselts erinevaid sündmuseid kogukonnaliikmetele, kuhu olid oodatud kõik huvilised ka mujalt piirkondadest.

08.aprillil toimus Sinilillejooks Tornimäel, 30.aprillil Pöide metsajooks, koostöös kohaliku kooliga tehti taas ka teatejooksu Kahutsilt Pöide terviserajale. 04.juunil sai teoks Pöide kihelkona kooliolümpiamängud, kus osalesid õpilased nii Tornimäe, Kahtla kui ka Orissaare lasteaedadest ja koolidest. Juunikuus toimus esmakordselt ka kiikingupäev huvilistele. Juulis oli jalggolfi medalimäng ning augustikuus PÖIDE KARIKAS 2023 ning samuti laste karikavõistlus.

Septembris sai teosk jalgrattamatk.

Saaremaa Spordiliidu toetusel toimusid Saare maakonna meistrivõistlused üksikmängus (Pöide ja Karujärve rajal) septembrikuus ning oktoobris ka ketasgolfi paarismängus.

PÖIDE SPORDISELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.