Rohkema info nägemiseks:

KÜLADE ÜHENDUS TOKK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 110; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÜLADE ÜHENDUS TOKK kohta arvamuslugu!"

KÜLADE ÜHENDUS TOKK MTÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Külade Ühendus TOKK on asutatud 20.augustil 2005.a. Äriregistrisse kantud 08.detsembril 2005.a. Tegemist on kolme küla (Tolli,

Kaguvere ja Kuuda) ühendusega, mille eesmärgiks on piirkondliku elu edendamine läbi ühiste tegevuste. MTÜ-l on 01.01.2023 aasta seisuga 32 liiget, aga MTÜ sihtgrupiks on lisaks Tolli, Kaguvere ja Kuuda külade elenikele ka ümberkaudsete külada ( sh. Märjamaa alev) elanikud. MTÜ

Külade Ühendus TOKK on juriidiliselt staatuselt tavaline mittetulundusühing. Tegevuse aluseks on põhikiri, mis on kinnitatud 28.09.2005.a.

Eesmärkide elluviimiseks tehtavad tegevused: teabelevi korraldamine, koostöö arendamine, ühisürituste korraldamine. külade esindamine ja tutvustamine ning arenguprojektide koostamine jne.

MTÜ KÜLADE ÜHENDUSSE TOKK kuulub 31.detsembri 2022.a.seisuga 32 liiget.

MTÜ tegevust juhib uus 4 liikmeline juhatus, mis valiti 20.augustil 2022.a.külaplatsil.

Juhatusse kuuluvad: juhatuse esimees : Tene Mäerand liikmed : Anne Vesinurm

Thomas Hainsalu

Marje Laube

Juhatuses ei ole palgalisi töötajaid, raamatupidamisega tegeleb juhatuse liige Marje Laube.

Tähtsamad sündmused: 14.mail 2022.a. talgupäev ja üldkoosolek külaplatsil. Otsustati kinnitada 2021.a. majandusaasta aruanne. Otsustati jätkata traditsioonideks saanud sündmustega (jaanipäev, pannkoogiõhtu, jõulude tähistamine, ühised väljasõidud jne.) 20.augustil 2022.a. talgupäev ja üldkoosolek. Talgupäeval vahetati ära külaplatsi laululava katus ning korrastati territoorium.

Otsustati valida uus 4 liikmeline juhatus. Otsustati esitada taotlus 2022.a. Kohliku omaalgatuse programmi (KOP) sügisvooru MTÜ-le murutraktori soetamiseks, et Tolli külaplats oleks korrashoitud kogu hooaja vältel.

29.detsembril 2022.a. toimus aastalõpu tähistamine Sulu Külakeskuses.

TOETAJAD

Märjamaa Vallavalitsus 550.-EUR tegevustoetuseks

Märjamaa Vallavalitsus 900.-EUR laululava katuse remondiks

Kohaliku Omavalitsus Programm 3500.10 EUR murutraktori soetamiseks

KÜLADE ÜHENDUS TOKK MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.