Rohkema info nägemiseks:

ELEKTRON.ART MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 346; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELEKTRON.ART MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELEKTRON.ART MTÜ hetkeolukord

Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Interaktiivne Üksus 2023 majandusaasta aruanne, tegevused 2023. aastal jätkas MTÜ Interaktiivne Üksus etendusasutuse elektron tegevustega. Tegevjuhina jätkas Hendrik Kaljujärv. Suure muudatusena võib nimetada organisatsiooni koosseisu muutust poole aasta pealt. Kokku töötas organisatsioonis aasta algul kolm täiskohaga töötajat, kaks poole kohaga töötajat ja unks veerand kohaga töötaja ning alates augustist kaks täiskohaga töötajat, kaks poole kohaga töötajat ja üks veerand kohaga töötaja.

Lihtsustasime enlektroni nime kirjapilti, mis on nüüd - elektron.

Jätkasime elektroni virtuaalse etenduskunsti platvormi ehk elektroni virtuaallava täiustamist.

Seoses koosseisu muutmisega aasta teises pooles, keskendusime uute töötajate integreerimisele ja vaimse tervise koolitustele.

Aprillikuus saime endale uue kunstisaali, tänu millele saame keskenduda elektroni kogukonna kasvatamisele ja erinevates formaatides sündmuste loomisele ja võõrustamisele.

Korraldasime etenduskunsti lavastusi ja muid seotud sunndmusi, mida sai kunlastada kohapeal. Seeläbi kasvatasime publikut ning laiendasime sihtrunhma, kellele meie tegevused võiksid huvitavad olla.

2023. aasta punhendasime peamiselt kodumaiste lavastuste loomisele ja produtseerimisele, aga ka erinevatel festivalidel osalemisele ja korraldamisele (Kõheda Vastasmõju Festival, Homo Novus Festival Riias, ANTI Festival Kuopios, “Ma ei saa aru” festival, SAAL Biennaal) ja etenduskunstidele sobivate XR (jätkureaalsuse) ja AR (liitreaalsus) lahenduste loomisele (Held in Human, Year Without Summer, Ansambel U: ja Udo Kasemets).

Jätkasime virtuaalsele sisuloomele keskendumist - valmisid kaks uut online teost, mida saab elektroni kodulehel jätkuvalt nautida: Kelli Gedvili “Kihtide taga” ja Tanel Randeri “Aja hambad”.

Kevadel korraldasime kolm päeva kestva hübriidse rahvusvahelise Kõheda Vastasmõju Festivali, mis oli publikule ligipääsetav nii virtuaalselt kui füüsilises ruumis.

Sügisel alustasime uue eksperimentaalse sarjaga “VIIS GESTUURI…”, kus 10 päeva jooksul töötavad 2 kunstnikku erinevatest distsipliinidest koos elektroni dramaturgiga.

Online-is oli 2023 mitu suurt uut teost, mis vajavad märkimist: (cid:127) “metaeeter”, milles Ruslan Stepanov ja Liisbeth Horn katsetasid online tõsielu vestlussaate formaati etenduskunstides; (cid:127) “Memento”, milles Taavet Jansen ja Tambet Tuisk koos TÜVKA tudengitega eksperimenteerisid hübriid etenduse formaati; (cid:127) “Held in Human” rahvusvaheline projekt, milles Liis Vares ja Taavet Jansen keskendusid hübriid formaadiga katsetamisele galerii keskkonnas. “Held in Human” on jätk ka Taavet Janseni teaduslikule uurimistööle, mis keskendub online publiku kohalolutunde loomisele (Taavet Janseni doktoriõpingud EKA-s).

2023 kevadhooaja põhisunndmused: (cid:127) “metaeeter”, lavastajad: Liisbeth Horn, Ruslan Stepanov (online) (cid:127) “Memento”, lavastajad: Taavet Jansen,Tambet Tuisk (hübriid: kohapeal ja online) (cid:127) Rahvusvaheline Kõheda Vastasmõju Festival (hübriid: kohapeal ja online) (cid:127) elektron.signal + “Ma ei saa aru” festival taskuhääling (cid:127) U:, elektron & Mikk-Mait Kivi / Udo Kasemets Timetrip to Big Bang and Back (cid:127) Ukraina Solidaarsuskino (hübriid: kohapeal ja online) (cid:127) Kelli Gedvil “Kihtide taga” (online) (cid:127) Tanel Rander “Aja hambad (online) (cid:127) Residentuurid (nii online kui kohapeal: Germo Toonikus, Liisbeth Kala, Nele Tiidelepp, Henri Särekanno, Siim Preiman, Cubus Larvik) (cid:127) elektroni taskuhäälingu koostöö “Ma ei saa aru” festivaliga.

2023 sungishooaja põhisunndmused: (cid:127) Koostöö SAAL Biennaal festivaliga (cid:127) “tsau mis teed” residentuuri showing (cid:127) Liisbeth Horni uuslavastus “Tõsielu laulikud”

ELEKTRON.ART MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.