Rohkema info nägemiseks:

JÄTKUSUUTLIK VANA-VIGALA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 162; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄTKUSUUTLIK VANA-VIGALA MTÜ kohta arvamuslugu!"

JÄTKUSUUTLIK VANA-VIGALA MTÜ hetkeolukord

Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jätkusuutlik Vana-Vigala on asutatud 01. detsembril 2006 (registrisse kantud 21.12.2006). Ühenduse tegevuse eesmärkideks Vana-Vigala piirkonna ajalooliselt väljakujunenud seisundi säilitamine ja arendamine, loodus- ja ökoturismi ettevõtete toetamine, piirkonda tutvustava info kogumine ja levitamine, koolituste ja vabaaja ürituste korraldamine ning külaelu edendamine. EMTAK-i kood 94992, kohalikku elu edendav ja toetav ühendus.

Mittetulundusühingul on üheksateist liiget.

MTÜ tööd juhtis kolmeliikmeline juhatus. Juhatus tasu ei saanud.

MTÜ-l palgalisi töötajaid ei ole.

2019.a. taotleti Leader meetmest rahalist toetust mitmeaastasele projektile "Teadlik ja õppiv kogukond". Saadi heaks kiitev otsus projekti maksumusele 15 513 eurot. 2020.a. saadi toetusest 3 245 eurot juba läbi viidud ürituste eest, kuid enamus 2020.a. planeeritud üritustest jäid piirangute tõttu ära. 2021.a. viidi läbi vaid üks mõisakontsert ja osteti ära lauamaterjal lindude pesakastide vamistamiseks, kuid ühtegi väljamaksetaotlust ei esitatud.

2022.a. jätkati tegevusi vastavalt projektile: toimus Jüri Homenja mõisakontsert, viidi läbi tervisepäev, õpiti tundma taimede väge, viidi läbi voolava kunsti õpituba ja käidi õppereisil Põlvamaal.

2022.a tulu olid 5 026 eurot, tulemiks kujunes -467 eurot, 2021.a. oli tulu 874 ja tulem 52 eurot.

JÄTKUSUUTLIK VANA-VIGALA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.