Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE-VIRU JÄÄTMEKESKUS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2120; jälgijaid - 110. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNE-VIRU JÄÄTMEKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LÄÄNE-VIRU JÄÄTMEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 2120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 110 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 34 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldist

MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus asutati 2007. aastal jäätmekäitluse korraldamiseks, suunamiseks ja arendamiseks Lääne-Virumaal, jäätmete taaskasutamise suurendamiseks, jäätmete tekke vähendamiseks ning maakonna elanike ja ettevõtjate teadlikkuse suurendamiseks jäätmekäitluse valdkonnas.

Asutajaliikmeteks olid Haljala vald, Kadrina vald, Kunda linn, Laekvere vald, Rakke vald, Rakvere linn, Rakvere vald, Rägavere vald, Sõmeru vald, Tamsalu vald, Tapa vald, Vihula vald, Vinni vald,

Viru-Nigula vald, Väike-Maarja vald.

2010.aastal taotles MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist toetust ning algas Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi toetusel projekti nr. 2.1.0601.09-0003 "Lääne-Viru

Jäätmekäitluskeskuse rajamine" elluviimine. Projekt viidi ellu hankeplaani ja ajagraafiku järgselt.

Lääne-Viru Jäätmekäitluskeskuse kompleks valmis 2011.aasta lõpul. Projekti maksumuseks kujunes 3 093 112 eurot, sh. omafinantseering 883 550 eurot.

MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus põhitegevusaladeks 2022. aastal olid jätkuvalt olmejäätmete, ohtlike jäätmete, elektroonikajäätmete, reoveesette ja puidu jäätmete vastuvõtmine lepingulistelt partneritelt ja eraisikutelt. Ettevõte on seadnud eesmärgiks pakkuda kõrge kvaliteediga teenust, mis aitab vähendada inimtekkelist koormust keskkonnale, jäätmete taaskasutuse võimaluste suurendamist.

2015 aasta veebruarist alustas Lääne-Viru Jäätmekeskus korraldatud jäätmeveo teenuse osutamist

Lääne-Virumaal.

MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskuse üks peamisi eesmärke on Lääne-Virumaa inimestele ja ettevõtetele laiapõhjalise jäätmeteenuse osutamine. Oleme seadnud prioriteediks, et inimesel oleks võimalik kõik kodumajapidamises tekkivad jäätmed ühte kohta korraga ära tuua, alustades vanarehvidest ja lõpetades vana diivaniga. Jäätmete vastuvõtmisel kasutatakse „saastaja maksab põhimõtet” ehk siis kõik maksavad reaalselt üleantavate jäätmete eest.

MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus tegeleb igapäevaselt oma klientide nõustamisega jäätmete parema ja keskkonnateadlikuma sorteerimise osas. Igapäevaselt on klientidel võimalik helistada klienditeenindusse ja küsida nõu nii jäätmete üleandmise kui parema sorteerimise osas.

MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus on seadnud ühe eesmärgina teha koostööd Keskkonnaameti keskkonnahariduse valdkonnaga, et tõsta laste ja noorte teadlikkust jäätmekäitlusest, jäätmete sorteerimise vajalikkusest ja jäätmete tekke vähendamise võimalikkusest. 2022 aastal käis

Jäätmekeskuses keskkonnahariduse spetsialistide juhtimisel 7 õpperühma, kellele tutvustati jäätmekäitlust, selle toimimist ja erinevate jäätmete ohte keskkonnale.

MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus pakub teenust Lääne-Virumaal. Lepingulised kliendid on ehitusettevõtted, tootmisettevõtted, korteriühistud, katlamajad ja vee-ettevõtted. Jäätmekeskuse teenust kasutas 2022 aastal üle 1000 juriidilise isiku ning lisaks eraisikud.

MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus teeb koostööd Viru Vangla Kriminaalhooldusosakonnaga. 2022 aastal võimaldati ÜKT teostamist 9 isikule.

Juhtimine

Mittetulundusühingu kõrgeimaks juhtimisorganiks on üldkoosolek, ühingu esindamiseks ja juhtimiseks on määratud juhatus.

Ühingu igapäevase majandustegevuse korraldamiseks valib juhatus tegevjuhi.

LÄÄNE-VIRU JÄÄTMEKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.