Rohkema info nägemiseks:

OTAKU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 514; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OTAKU MTÜ kohta arvamuslugu!"

OTAKU MTÜ hetkeolukord

Juba 514 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTUn Otaku peamiseks tegevussuunaks 2022. aastal oli filmide tootmine ja levitamine, samuti ka filmifestivalide ja filminandalate korraldamine.

2022. aastal ei teinud MTUn Otaku oma tegevuse arendamiseks manrkimisvananrseid investeeringuid, kui mitte arvestada dotatsioone, mis firma sai EV Kultuuriministeeriumilt ning teistelt Eesti ja vanlismaistelt fondidelt ja organisatsioonidelt.

2022. aastal toimus MTUn Otaku tegevus ainuunksi tema asutajate poolt.

2022. aastal MTUn Otaku müüs kaks filmi "Kõne Taevast" ja "Siidikeeled".

2023. aastal planeerib MTUn Otaku jantkata oma tegevust endises suunas.

Loodame, et 2023. aastal olukord muutub - oodata on dotatsiooni Euroopa Liidu MEDIA Programmi raames. Samuti arvestab MTUn Otaku dotatsioonidega fondidelt ja organisatsioonidelt, kellega juba on partnerlussidemed loodud.

Tuleb manrkida, et MTUn Otaku tegevusvaldkonnas - filmilevis ja tootmises - olid manrgatavad negatiivsed tendentsi. Seoses majanduskriisiga langes vaatajate huvi. Kinode kunlastatavus vanhenes.

Manrgime, et meie firma tegevusele ei avalda hooajad erilist monju. Erandiks on vaid suveperiood, kui kinode kunlastatavus janrsult langeb .

Kuid sellel ajal on MTUn Otaku keskendunud filmitootmisele, sfananrile, mida hooajalisus ei monjuta unldse.

Riskid, mis tekkisid seoses unlemaailmse majanduskriisiga, ei ole firma tegevusele manrkimisvananrset monju avaldanud.

Tatjana Munlbeier juhatuse liige

OTAKU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.