Rohkema info nägemiseks:

MÄNGIV KASS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 380; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÄNGIV KASS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MÄNGIV KASS MTÜ hetkeolukord

Juba 380 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Mängiv Kass on asutatud 2008. aastal. Ühingu põhikirjaliseks tegevuseks on elukeskkonna kvaliteedi parandamine läbi lastehoiu arendamise ja ülalpidamise. Ühingu ülesandeks on lastehoiulastele lastehoiu võimaldamine koostöös omavalitsustega.

2010. aasta lõpust alates pakub ühing võimalust lastehoiule, mis oluliselt parandab nii kohalike kui ümberkaudsete valdade elanikkonna elukvaliteeti. Loodud lastehoid Nupsik, mis tegeleb lastehoiu osutamisega, on antud olukorras, kus munitsipaallasteaedades napib lasteaiakohti, andnud lapsevanematele võimaluse kasutada lastehoiuteenust ning naasta tööturule. Lisaks rendime välja ruume laste sünnipäevade läbiviimiseks, mis pakub võimalust pidada lapse sünnipäeva märksa rohkemate külalistega ning pakub vaheldust tavapärasele sünnipäevapeole läbi erinevate tegeluste ning mänguasjade.

Lastehoid Nupsik alustas aktiivset tegevust just 2011. aastal ning suurem osa MTÜ Mängiv Kass tegevusest on olnud suunatud lastehoiu edasi arendamisele.

MTÜ-s Mängiv Kass oli 2022. aastal oli töötajaid 4 ning palgakulu oli 2022 aastal 33 tuhat eurot.

Lastehoius on kõik 16 kohta pidevalt hõivatud, millega seoses leevendame oluliselt eelkõige Elva valla lapsevanemate nõudlust lapsehoiu kohtade järele. Vabade kohtade olemasolul on võimalik teenindada ka teistest lähivaldadest lastehoiuteenust soovijaid. Meie töötajaskond on saanud vastavad koolitused ja on pikaaegse kogemusega.

Meie lapsehoiul on koostööleping Elva Vallavalitsusega. See tagab lapsevanematele täidetud tingimuste korral väiksema omaosaluse kohatasu maksmisel.

Igal aastal alustavad meiega uut hooaega ka eelmisel hooajal meie hoius viibinud lapsed ning vanemad on meie poolt pakutava teenusega igati rahul olnud.

2023. aastaks on MTÜ Mängiv Kass eesmärgiks endiselt olla jätkuvalt tegutsev, pakkuda lastevanematele võimalust munitsipaallasteaedades kohtade puudusel kasutada meie lastehoiu teenuseid ning võimaldada lapsevanematel naasta vajadusel varem kui lapse 3-aastaseks saamisel tööturule.

MÄNGIV KASS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.