Rohkema info nägemiseks:

BUDOLINN JUDOKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 570; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BUDOLINN JUDOKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

BUDOLINN JUDOKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 570 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Budolinn Judokooli iseseisvalt tegutseb alates 28.08.2008. a. MTÜ Majandusaasta on 01.09.-31.08 .

Tegevuse eesmärk on judo populariseerimine Eestis, ning peamiseks tegevusalaks on judotreeningud.

2021/2022 aastal Koolis oli 255 last vanuses 4 kuni 19 aastani.

Treeningud toimuvad Lasnamäe spordikompleksis Peterburi tee 15 ja Tallinna Tõnismäe Reaalkoolis Pärnumantee 50.

Kooli eelarve koosneb kuutasust treeningute eest, Spordi-ja Noorsooameti toetusest, Eesti Judoliidu toetusest, proektitoetusest Lasnamäe

Linnavalitsisest, Viimsi vallavalitsuse toetusest. Spordikoolituse-ja Teabe SA Treenerite tööjõukulude toetusest. Kool saab ka tulud oma tegevusest: reklaam, kimonode müük.

Peamised partnerid on MTÜ Budolinn Judokooli Spordi-ja Noorsooamet, Tallinna Linnavalitsus, kes toetab perekondlike sündmuste, Eesti

Judoliit.

Kooli eesmärk on võtta oma koha Eesti spordi ja saanud üks tuntud spordiklubid Eestis.

Budolinn Judokooli põhilised eesmärgid on koolituse kvaliteeti, pedagoogiline lähenemisviis õppimisele, tugev ja ühtne meeskonda loomine, individuaalne lähenemine lastele. Treeningud viiakse läbi professionaalsel tasemel.

Budolinn Judokool MTÜ korraldab ka regulaarselt treeninglaagreid nii Eestis kui ka välismaal, kus judokad saavad väärtuslikke kogemusi võistlustelt erinevatest riikidest. 2021/2022 aastal suvel toimus spordilaager Remnikus ja toimusid ka linnalaagrid.

Budolinn Judokool organiseerib ka judovõistlused need toimuvad neli korda aastas.

Budolinn Judokoolis on kuni 20% lapsi kes saavad soodsamalt või tasuta treeningutes käia. Sinna kuuluvad mitte ainult treeningud, vaid ka treeninglaagrid. Toetame täiskasvanute spordi, maksame välja stipendiumi sportlastele, kes valmisuvad Euroopa- ning Maailmameistri võistlisteks.

Judokoolis toimutakse ka perepeod: Isadepäev, Jõulupidu, kevadpidu ning hooaja lõpupidu, kus võttavad osa kõik judokooli õppilased peredega.

Juhatuse liikmed on MTÜ Budolinn Judokool Budõlin Dmitri ja Olga Budõlina. Dmitri Buõlin on ka kooli peatreener, Olga Budõlina raamatupidaja.

BUDOLINN JUDOKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.