Rohkema info nägemiseks:

JAANILAIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 181; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JAANILAIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

JAANILAIA MTÜ hetkeolukord

Juba 181 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Alates 2008.a 26. novembril tegutseb majas MTÜ Jaanilaia, (Mittetulundusühingu asukohaks on Eesti Vabariik, Järvamaa Järva vald aadressiga 73301 Järva- Jaani Lai tn. 18 ) pakkudes valla kodanikele huviala-ja sotsiaalteenuseid. Järva Vallavalitsuse ja MTÜ vahel sõlmitakse haldusleping, kus on ära fikseeritud mõlema poole kohustused ja õigused. Koos haldusepinguga annab vallavalitsus üle oma vara MTÜ kasutusse.

Lepinguga kaasneb ka iga-aastane tegevustoetus.

Mittetulundusühingu Jaanilaia põhikirjaline eesmärgiks on: (cid:127) Eakate, puuetega inimeste, töötute, vähekindlustatud perede ja laste inimväärse elu tagamisele kaasa aitamine (cid:127) Eakate, puuetega inimeste, töötute, vähekindlustatud perede ja laste tegevuse organiseerimine ja koordineerimine (cid:127) Eakate, puuetega inimeste, töötute, vähekindlustatud perede ja laste seaduslike õiguste realiseerimisele kaasa aitamine.

MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 4-liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

Tänaseks tegutseb päevakeskuses: MTÜ Jaanilaia (rahvasuus tuntud Järva-Jaani Päevakeskuses)

Järva- Jaani Päevakeskus on oma tegutsemisaja jooksul paljudele inimestele südamesse pugenud.

Päevakeskuses saavad aega veeta kõik, kellel vähegi tahtmist on. Paljudele eakatele on ta meelispaigaks kujunenud sellepärast, et juba nädal algab selles majas laulu ja tantsuga. Nädala sees toimuvad veel ka näitering ja käsitöö huvilised saavad oma tegemisi teistele näidata, õpetada. Samuti on Päevakeskuses olemas ka kangasteljed Ka pole sportimist ja tervislikku eluviis selles majas unustatud. Igal kolmapäeval toimub võimlemine ning kuus korra on ka tervisering, Kord kuus tulevad ka mõttetargad kokku ja panevad oma mälu ja teadmised proovile mälumängus. Koha peal on võimalus telekat vaadata, käia internetis, lugeda ajaleheti ja ajakirju. Vajadusel saab ka dušši kasutada ja pesu pesta. Päevakeskus pakub ka erivajadustega inimeste igapäevaelu toetamise teenust ja toetatud elamise teenust. Samuti viiakse läbi ka töötute toimetulekuõpetust. Au sees on ka kalendripäevade ja riiklike pühade tähistamine. Eriti tähtis on erinevate sihtgruppide põlvkondadevaheline koostöö, läbi pillimängu ja keraamikaringi. Teeme koostööd teiste päevakeskustega, lasteaia, kooli, koguduse, külaseltside, kultuurimajaga, sotsiaalkindlustusameti ja vallavalitsusega.

JAANILAIA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.