Rohkema info nägemiseks:

KOSTIVERE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOSTIVERE SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOSTIVERE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ KOSTIVERE SELTSI 2022.a. TEGEVUSARUANNE

MTÜ Kostivere Selts (80277477) asutati 19.11.2008.a.

17.juunil 2022.aastal, toimus üldkoosolek, kus tehti otsus, et juhatuse liikmete arvu vähendada. Kuna osa liikmeid on vahetanud elukohta ja ei saa enam nii aktiivselt osa võtta kui varem. Tehti ettepanek valida juhatus kahe liikmeline viiieks aastaks.

Juhatuse liikmeteks on Kaili Raamat ja Tiina Rämmeld. Teised endised juhatuse liikmed on endiselt MTÜ

Kostivere Selts liikmed.

MTÜ Kostivere selts taotles KOP projektist mõisapäeva korraldamiseks toetust, mis ka rahuldati 2496,45 euroga.

kohaliku tegevusgrupi LEADER-projektitoetus meetmest 19.2 6325,51€, Jõelähtme Vallavalitsus eraldas

Kostivere mõisapäeva korraldamiseks 2000€, ja PRIA projekti omaosaluse toetuseks 1065€

PRIA projekti lõpetamine jäi kahjuks 2023.aastasse ja viimane toetuse summa laekus ka alles 2023.aastal.

14.augustil 2022.aastal toimus mõisas ja auhoovis Kostivere XIV mõisapäev, alapealkirjaga "Loon enda ja kõigi rõõmuks".

Toimus traditsiooniline toidukauba - ja käsitöölaat. Välilaval esinesid Karmoskakamraadid ja õhtu lõpetuseks esines ansambel SMILERS, mis oli organiseeritud koos kultuurimõisaga. PRIA projekti kaasabil saime teha turundamist ja reklaami, valmisid videoklipid. Projekti juht oli K.Raamat - teema: peale COVIDit läbi loova tegevuse tagasi normaalse elu juurde. Osteti inventari-:lauad -pingid töötubade paremaks muutmiseks. Ajaveski

MTÜ korraldas savi ja viltimise töötoad, Udeva mõis OÜ vitraazide töötuba, MTÜ Jõelähtme rahvarõivaste selts ketramise ja villatööde töötuba, Arthub OÜ tegi taimetrüki siidisallide töötoa .Lastele muusikalised ja tantsulised tegevused koos siidikanadega. A2Disain OÜ paigaldas lastele õues mängumajad. Mõisa siseruumides korraldas

Maagiline Maailm OÜ kirjanduse- ja luule diskussioonpaneeli, Smartis OÜ korraldas raamatute taaskasutuse töötoa.

Kostivere mõisas on näputöökambri kasutuses kaks ruumi, kus on olemas vajalikud seadmed, vahendid ja materjalid õmblemiseks ja käsitöö tegemiseks. Saab korraldada kursusi, õpitubasid ja koolitusi.

Näputöökambris on kahed kangasteljed, kus saab käia kokkuleppel kudumas vaipa, rahvariideseeliku kangast või vöösid. 2021.aastast on olemas uus tööstuslik õmblus-, overlok-, kattemasinad, triikimislaud generaatoriga ja uued toolid ja kohtvalgustid. Jätkus õmbluskursus, mille juhendajaks on Kaili Raamat. Igaüks saab valida, mida õmmelda. Kaili juhendamisel käivad pensionäride keskuse naised õppimas erinevaid käsitöid tegemas. Valmistati ka kaitsevõrk Ukrainasse saatmiseks.

KOSTIVERE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.