Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA ÜLIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 300; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA ÜLIKOOLI SPORDIKLUBI kohta arvamuslugu!"

TALLINNA ÜLIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 300 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tallinna Ülikooli Spordiklubi aruandeaasta tulem oli positiivne (925 eurot), netovara 5 794 eurot. Tuludest suurenesid enim liikmetelt saadud tasud (20 000 euro võrra) ning ettevõtlustulu (2 155 euro võrra). Tulude poolelt vähenes kõige enam sihtotstarbeliste toetuste osakaal (26 356 euro võrra). Kulude poolelt vähenes enim sihtotstarbeliselt finantseeritud projektide otseste kulude osakaal (45 145 euro võrra). Kulude poolelt suurenesid kõige enam mitmesugused tegevuskulud (26 215 euro võrra) ning tööjõukulud (12 611 euro võrra).

Peamised 2023. aasta tegevused: (cid:127) Meeste korvpallis alustati koostööd Tallinna Spordiakadeemiaga, kellega moodustati ühendvõistkond TSA/Tallinna Ülikool, eesmärgiga tagada võistlusväljund Tallinna Ülikoolis õppivatele korvpalli mängivatele tudengitele ning osaleda 2023/24 hooajal Saku I liigas. Selline koostöövorm annab võimaluse luua side ülikooli ja noorte gümnasistide vahel, kes alles mõtlevad enda haridustee valikule.

(cid:127) Naiste korvpalli meistriliiga 2022/2023 hooaeg lõpetati 4. kohaga. 2023.a sügisel alustati koostööd Audentese spordiklubi naiskonnaga, kellega moodustati ühisvõistkond Audentes/Tallinna Ülikool. 2023.a karikamängudel saavutas Audentes/Tallinna Ülikooli naiskond 1. koha.

(cid:127) Meeste võrkpalli esiliiga 2022/2023 hooaeg lõppes meeskonnale edukalt, saavutati esikoht. 2023. a karikamängude avaringist kaugemale ei jõutud.

(cid:127) Naiste võrkpalli 2022/2023 hooajal jätkati koostööd Tallinna Võrkpalliklubiga, võistkonnanimega Tallinna Ülikool/Viimsi ning meistriliigas jäädi lõpparvestuses 7. kohale. 2023. aasta karikamängudes võrkpallinaiskond avaringist edasi ei jõudnud.

(cid:127) Ülikooli esindajana Eesti Akadeemilise Spordiliidu juhatusse kuulumine ja juhatuse koosolekutel ning üldkoosolekul aktiivne osalemine.

(cid:127) Jätkus koostöö spordiklubiga MyFitness tagamaks Tallinna Ülikooli töötajatele soodsad treeningtingimused ka väljaspool ülikooli.

(cid:127) Spordisaalide haldamine: rentnike otsimine, aegade broneerimine, spordivahenditega varustamine.

(cid:127) Esindusvõistkondadele toetajate leidmine, kes panustavad erinevate toodetega (vesi, spordijoogid, spordivahendid).

(cid:127) Esindusvõistkondade võistlusvormidega varustamine.

(cid:127) Koostöös TLÜ personaliosakonnaga töötajaskonna liikumisaktiivsuse suurendamine läbi ühisürituste ja aktsioonide (Liikumiskuu, Spordinädal jms).

(cid:127) Spordiklubi uue kodulehe (sport.tlu.ee) kaudu jõusaali- ja rühmatreeningute aktiivne müük.

Üliõpilassport 2023. aasta oli üliõpilasspordis mitmekesine ja teguderohke. Korraldati taas mitmeid põnevaid spordi- ja meelelahutusüritusi mis pakkusid rõõmu nii tudengitele kui ka töötajatele ning kutsusid osalema ka kõiki teisi huvilisi väljastpoolt Tallinna Ülikooli. Meie eesmärk oli mitte ainult edendada füüsilist aktiivsust, vaid ka tekitada ülikoolis kogukonna tunnet. Aasta jooksul toimus mitmeid üritusi erinevatel spordialadel nagu korvpall, jalgpall, saalihoki, võrkpall, käsipall, frisbee, ragbi ja spikeball.Lisaks spordiüritustele toimus ka mitmeid meelelahutuslikke üritusi nagu näiteks orienteerumismängud ülikooli ümbruses. Meie koostöö Tallinna Ülikooli Üliõpilaskonnaga tihenes veelgi. Propageerisime tervislikke eluviise ja aktiivset liikumist temaatiliste ürituste kaudu. Olulist rolli mängisid ka üritused, mis keskendusid õpilaste ja töötajate heaolule ning tervisele.

Heaks näiteks siinkohal Nikega koostöös spordiõhtu erinevate treeningutega. Lisaks traditsiooniks saanud Liikumiskuu maikuus, kus toimusid ka erinevad teemanädalad. Samuti korraldasime esimest korda koostöös Tallinna Ülikooli üliõpilasnõukogudega Tallinna Ülikooli mälumängu. TLÜ

Spordiklubi vabatahtlike tiim oli jätkuvalt aktiivne ja pühendunud ürituste korraldamisele.

Tallinna Ülikooli tudengitele ja töötajatele lisandusid spikeballi ja jõusaali ringtreeningu võimalused.

Ylisport üritustest võeti arvukalt osa nii suve- kui talimängudest, aga ka ylipallist.

Vahur Kiisk

Spordiklubi juhataja

TALLINNA ÜLIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.