Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA ÜLIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 293; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA ÜLIKOOLI SPORDIKLUBI kohta arvamuslugu!"

TALLINNA ÜLIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinna Ülikooli Spordiklubi aruandeaasta tulem oli -1 493 eurot, netovara 4 869 eurot. Enim suurenesid ettevõtlustulud, mis aruande aastal kasvasid 19 358 euro võrra. Tulude poolelt vähenes kõige enam juriidilistelt isikute liikmemaksude osakaal s.o 36 500 euro võrra. Samuti vähenesid tulud annetuste ja toetuste poolelt 15 358 euro võrra.

Kulude poolelt vähenes enim tööjõukulude osakaal 18 834 euro võrra. Kuludesse lisandus veel spordisaalide rendikulu 11 952 eurot aastas, vastavalt Tallinna Ülikooliga 22.detsembril 2021 sõlmitud koostöölepingu lisale nr 1. Kuna 2022. aastal vähenes märkimisväärselt juriidiliste isikute liikmemaksude osakaal (ligi 27% võrra), siis ei õnnestunud negatiivset tulemit (-1 493 eurot) täielikult vältida, mistõttu vähenes netovara jääk 4869 euroni.

Negatiivse tulemi vältimiseks on 2023. aastal jätkuvalt plaanis suurendada spordiklubi omatulude laekumisi, suurendades selleks ennekõike aktiivselt klubis treenivate inimeste arvu. Liikmetasude laekumise hõlbustamiseks on valminud klubil oma koduleht, mille kaudu on lihtsalt võimalik liikmelisust vormistada ning selle eest pangaülekande või -kaardiga tasuda.

2023. aastaks on saavutatud kokkulepe juriidiliste isikute liikmemaksu tõstmiseks 120 000 euroni.

Peamised 2022. aasta tegevused: (cid:127) Meeste korvpallis jätkus koostöö Audentese Spordiklubi/Tallinna Ülikool/TSK U19 vanuserühma korvpallivõistkonnaga, eesmärgiga tagada võistlusväljund Tallinna Ülikoolis õppivatele korvpalli mängivatele tudengitele ning osaleda 2022/2hooajal Saku II liigas ja

U19 vanuserühma Eesti Meistrivõistlustel. Lisaks eelnevale annab selline koostöövorm võimaluse luua sideme ülikooli ja noorte gümnasistide vahel, kes alles mõtlevad enda haridustee valikule.

(cid:127) Naiste korvpalli meistriliiga 2021/2022 hooaeg lõpetati 2. kohaga – finaalis jäädi alla TalTechi naiskonnale. 2022.karikamängudes saavutas Tallinna Ülikolli naiskond 3. koha.

(cid:127) Meeste võrkpalli esiliiga 2021/2022 hooaeg lõppes veerandfinaalis, kus jäädi alla Rakvere meeskonnale.

(cid:127) Naiste võrkpalli 2021/2022 hooajal jätkati koostööd Tallinna Võrkpalliklubiga, võistkonnanimega Tallinna Ülikool/Kikas ning naiskond saavutas meistriliigas 1. koha. Enne seda saavutati meistriliigas esikoht viimati aastal 2006. 2022. aasta karikamängudes võrkpallinaiskond esikolmikusse ei jõudnud.

(cid:127) Ülikooli esindajana Eesti Akadeemilise Spordiliidu juhatusse kuulumine ja juhatuse koosolekutel ning üldkoosolekul aktiivne osalemine.

(cid:127) Vita spordisaali automaatkaamera paigalduse organiseerimine koostöös Levira ja Eesti Korvpalliliiduga, tööd valmisid 2022. aasta sügisel.

Alates sellest hetkest on võimalik soovijatel vaadata sportmängude ülekandeid automaatkaamera vahendusel.

(cid:127) Jätkus koostöö spordiklubiga MyFitness tagamaks Tallinna Ülikooli töötajatele soodsad treeningtingimused ka väljaspool ülikooli.

(cid:127) Spordisaalide haldamine: rentnike otsimine, aegade broneerimine, spordivahenditega varustamine.

(cid:127) Esindusvõistkondadele toetajate leidmine, kes panustavad erinevate toodetega (vesi, spordijoogid, spordivahendid).

(cid:127) Esindusvõistkondade võistlusvormidega varustamine.

(cid:127) Koostöös TLÜ personaliosakonnaga töötajaskonna liikumisaktiivsuse suurendamine läbi ühisürituste ja aktsioonide (Liikumiskuu,

Spordinädal jms).

(cid:127) Spordiklubi turundus: aktiivne spordiklubi tegevuse kajastamine ülikooli sisestes infokirjades ja sotsiaalmeedias (facebook, instagram), sisetelevisioon.

(cid:127) Valmis spordiklubi uus koduleht: sport.tlu.ee

Üliõpilassport 2022. aasta oli Tallinna Ülikooli Spordiklubis edukas ja sündmusterohke. Korraldasime erinevaid spordi- ja meelelahutusüritusi erinevatel spordialadel, mis olid mõeldud spetsiaalselt tudengitele ja töötajatele ning oli ka üritusi, kuhu olid oodatud osalejad väljastpoolt TLÜ-d.

Pakkusime kaasahaaravaid tegevusi, et tekitada kogukonnatunnet. Ürituste peamine eesmärk oli aga edendada füüsilist vormi ja meeskonnatööd, luues samas kõigile osalejatele lõbusa ja toetava keskkonna.Üritustel pakkusime mitmekülgseid sportimis- ja liikumisvõimalusi alates traditsioonilistest spordialadest nagu korvpall, jalgpall ja võrkpall kuni vabaajategevusteni, nagu taliujumine, sulgpall ja lauatennis.

Jätkunud on tihe koostöö Üliõpilaskonnaga erinevate projektide raames. Kuna 2023. a on liikumisaasta, siis juba 2022.a propageerisime seda enda üritustel ja kommunikatsioonikanalites. Lisaks osalesime erinevate ürituste korraldamisel, mis seadsid esikohale õpilaste ja töötajate heaolu ning tervise: tervisepäev, rahvusvaheline üliõpilasspordipäev, SELL mängud, liikumiskuu, ylisport üritused jne.

TLÜ Spordiklubi vabatahtlike tiim kasvas 14 liikmeni, kes kõik panustasid ühel või teisel viisil nende sündmuste ja ürituste toimumisse.

2022. aastal jätkusid iganädalaseid ühistreeniguid ja seda kõigile üliõpilastele tasuta. Kavas olid erinevad pallimängud, tants, keha- ja meeletreeningud, ragby, ringtreeninguid jne. Osalenud on mitmed sajad üliõpilased ja tagasiside on olnud positiivne.

Tallinna Ülikooli tudengitele ja töötajatele on lisandunud mitmed uued treeningvõimalused nagu võrkpall, hiit-treening, sulgpall, kogu-keha treening. Ylisport üritustest võeti arvukalt osa nii suve- kui talimängudest aga ka ylipallist.

Vahur Kiisk

Spordiklubi juhataja

TALLINNA ÜLIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.