Rohkema info nägemiseks:

AVATUD JA HOITUD LOODUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 179; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AVATUD JA HOITUD kohta arvamuslugu!"

AVATUD JA HOITUD LOODUS MTÜ hetkeolukord

Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Avatud ja Hoitud Loodus on asutatud Põhikirja ja Asutamislepingu alusel 14.12.2009.

Ühingu eesmärgiks on kohaliku elukeskkonna parendamine looduskaitseliste tegevuste korraldamise ja keskkonnateadlikkuse edendamise kaudu Ida-Virumaal.

2013. aastal soetatud loomad (KIKi projekt nr. 3341 "Puisniitude ja -karjamaade traditsioonilise hoolduse taastamine Mäetaguse maastikukaitsealal") hooldavad Alutaguse rahvuspargi Mäetaguse tammikut.

31.12.2022.a. seisuga oli loomade arv 24.

2022.a. plaanidest said läbi viidud ja lõpetatud järgmised tegevused: * Hooldasime Mäetaguse MKA poollooduslikke koosluseid kokku ligikaudu 30 ha.

* Keskkonnainvesteeringute Keskuse Ühtekuuluvusfondi projektile „Mäetaguse MKA poollooduslike koosluste säilitamiseks ja hooldamiseks vajaminevad seadmed ja tehnika“ Soetatud heinategemise tehnika - heinapressi, niiduki, kaaruti-vaaluti, esilaaduri koos pallihaaratsiga. Tänu sellele projektile saame nüüd ise igal aastal loomadele talveks heina teha.

* 2022. aastal toimus mitmeid erinevaid üritusi, Shindo treeninguid, retki ja osutasime erinevaid teenuseid. Koostööd sai tehtud nii MTÜ- ga

Alutaguse Matkaklubi, Mäetaguse hotelli Mehntackiga, Alutaguse ja Jõhvi vallavalitsusega, TVC OÜ, Ida-Virumaa üldhariduskoolidega jt.

* 2022. aastal rentisime ruume Tammiku rahvamajas Jõhvi vallavalitsuselt, et läbi viia treeninguid, teraapiaid ning läbi viia koolitusi, seminare.

* 2022. aastal sai toetust LEADER projekt, mille toel paigaldasime viilhalli, kus hoida ühingu tehnikat ja loomadele sööta. LEADER projektitoetus nr. 19202100470 PVC halli paigaldamine. Eesmärgiks on MTÜ Avatud ja Hoitud Loodus tegevuse arendamine ja jätkusuutlikkus.

* 2022 aastal osalesime üle pika aja jälle Avatud Talude päeval. Meie talu külastas umbes 600 inimest.

* Liikmeid on 4 füüsilist isikut.

* MTÜ Avatud ja Hoitud Loodus juhatus on 1 liikmeline.

* Juhatuse liikmele ei ole 2022.a. töötasu makstud ega mingeid soodustusi antud.

Ühing on jätkuvalt tegutsev.

AVATUD JA HOITUD LOODUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.