Rohkema info nägemiseks:

PURTSE VABATAHTLIK MEREPÄÄSTE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 260; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PURTSE VABATAHTLIK MEREPÄÄSTE kohta arvamuslugu!"

PURTSE VABATAHTLIK MEREPÄÄSTE MTÜ hetkeolukord

Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Purtse Vabatahtlik Merepääste antud ülevaade on raamatupidamiskohuslase tegevusest ja asjaoludest, millel on määrav tähtsus ettevõtte finantsseisundi ja majandustegevuse hindamisel, ülevaade olulistest sündmustest 2021. majandusaastal ja eeldatavatest arengusuundadest järgmisel majandusaastal.

MTÜ tööd korraldab 3-liikmeline juhatus, eesotsas juhatuse esimehega. Juhatuse liikmed juhatuse liikmete tasu ega muid soodustusi pole saanud.

Töötajaid :Töölepinguseaduse mõistes 2022.a. ei olnud. Tehinguid seotud isikutega toimunud ei ole.

Vastavalt ühingu põhikirjalistele eesmärkidele toimus MTÜ Purtse Vabatahtlik Merepääste tegevus 2022.aastal järgmiselt: 2015. aastast on organisatsioon alustanud oma peamise eesmärgi täitmist ehk tegutsenud kohalike kokku toomisega erinevate ürituste abil ning seeläbi kogukonna tunde loomisega. 2021. aasta jooksul on tegelenud Ühing jätkuvalt ka enda kui organisatsiooni arendamisega, et edendada vabatahtlikkuse efektiivsust ning tagada püsimajäämiseks tarvilik jätkusuutlikus.

Ühingu jõuline areng organisatsioonina on selgelt nähtav ka aktiivsete liikmete ja ettevõtmisest huvitunud inimeste arvu kasvust, kes esimeste kuudega huvitus ühingu vabatahtliku merepääste tegevusest, kogukonna aitamisest .

Olime Ironman Tallinn 2022 vee ala turvameeskonnas ja üks liige korraldusmeeskonnas. Korraldusmeeskond Tallinna Lennusadamas -vee ohutusalane perepäev. 2022 aastal toimus ka üks mereabi sündmus.

Korraldasime kolm teabe -ohutuspäeva laste laagritele, milles kajastasime ohtusid ja enesepäästet merel ja siseveekogudes. Tutvustasime merekeskkonna projekti liikumist “MINU MERI”, mille raames toimus juba teist korda Lüganuse vallas Purtse- Liimala ja Aseri vahelisel alal rannikukoristus talgud .

Jätkasime olmetingimuste loomist merepäästjatele Purtse Kalasadamas.

Purtse VMP on üks viiest koordineerivast merepääste üksusest, kes osalevad Eesti "Trossi Mereabi" loomise rahvusvahelises projektis.

2022. aastal oli Purtse VMP liikmete arvuks 24 ühingu liiget, nendest 16 tegevliiget 1. ja 2. astme merepäästeõppe läbinut ja 8 toetaja liiget.

PURTSE VABATAHTLIK MEREPÄÄSTE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.