Rohkema info nägemiseks:

KALEVI UJUMISKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 783; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KALEVI UJUMISKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

KALEVI UJUMISKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 783 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kalevi Ujumiskooli tegevus 2022 majandusaastal oli suunatud noorte sportliku tegevuse suurendamisele ujumise spordialal ja ujumisoskuse parandamisele.

Ujumiskooli liikmeid oli 2022 aastal 165. Kõik liikmed maksavad liikmemaksu, mis on suunatud basseinirendiks, võistluskuludeks, laagrikuludeks ja varustuse soetuseks. Lisaks spordikooli treeningtundidele korraldab ujumiskool ka ujumiskursusi erinevatele vanuserühmadele ujumisoskuse parandamiseks. 2022 aastal osales kursustel 890 last.

Ujumiskooli treeningutel osalesid lapsed vanuses 4-23 eluaastat. Kõige nooremad õpilased treenisid 4 korda nädalas ning vanemad õpilased 6.

päeval nädalas ja võimalusel 2 korda päevas. Treeningud toimuvad põhiliselt 3. ujulas - Kalevi Veekeskuses, Inglise Kolledži Spordihoones ja

Tabasalu ujulas.

Lisaks treeningutele osaleti kõigil Eesti Ujumisliidu poolt korraldatud võistlustel.

Tähtsamatel Eesti võistlustel (EUL Noortesari, Eesti Meistrivõistlused) võideti medaleid nii noorte-, juunioride- kui ka täiskasvanute arvestuses.

Pikaraja Eesti Meistrivõistlustel olime edukaim klubi ning noorte- ja juunioride meistrivõistlustel paremuselt kolmas klubi. Ka aasta lõpus toimunud lühiraja meistrivõistlustel olime sama edukad ja suurima osavõtjaarvuga klubi. Lisaks vabariiklikul tasandil võideti medaleid Lätis,

Leedus, Rootsis, Soomes, Bosnia ja Hertsegoviinas ja Kreekas.

Suvel toimus Eesti Karikavõistlus, kus selgus Eesti parim ujumisklubi - võitsime selle karika!

Tiitlivõistlused:

Juunis toimus Budapestis ujumise MM, kus meie klubist ujusid Eneli Jefimova ja Aleksa Gold. Aleksa parimaks jäi 15.koht ja Enelil 6.koht.

Juulis Rumeenias tegi ajalugu meie Eneli Jefimova, kes võitis juunioride EM-l 3 kuldmedalit! Võistlusel osales ka Georg Filippov, kelle parim tulemus oli 18.koht.

Juulis toimus Madeiral paraujumise MM, kus meie klubist osalesid Matz Topkin ja Susannah Kaul ning saavutati kõrged 4.koht ja 6.koht.

Augustis toimus Roomas ujumise EM ning seal osales meie klubist Aleksa Gold, kes saavutas 24.koha.

Eesti Ujumisliidu galal "2022. aasta parimad" oli mitu meie ujujat:

Eneli Jefimova valiti parimaks naisujujaks ja naisjuunioriks. Parimaks treeneriks valiti Henry Hein ja parimad paraujujad tulid samuti meie klubist - parim mees oli Matz Topkin ja parim naine Susannah Kaul.

Eneli Jefimova vaiti ka 2022.aasta parimaks noorsportlaseks Tallinnas ja parimaks naissportlaseks Tallinna Spordikoolis ning sai aasta jooksul veel nii mõnegi tunnustuse osaliseks.

MTÜ Kalevi Ujumiskool korraldas mitu võistlust (Eesti Meistrivõistlused, Tallinna Meistrivõistlused, EUL Noortesarja III Etapi ning rahvusvahelise ujumisvõistluse "Kalev Open").

Korraldati ka mitmed Kalevi Ujumiskooli siseseid võistluseid (kontrollvõistlused, pikamaaujumine, aastalõpuvõistlus, hooajalõpuvõistlus).

Korraldasime lastele ujumislaagrid Kurgjärvel, Haapsalus, Bulgaarias, Hispaanias ja Türgis.

2023-2024 aastal on plaanis tõsta liikmete arv 210-ni, mis on hetkel basseinimahtu arvestades ujumiskooli jaoks maksimum ja ideaalne kandepind Eestis edukaim klubi olla. Plaanime avada nädalavahetustel ujumiskursusi lastele, kes nädala sees on seotud oma põhi huvialaringiga, aga tunnevad huvi ujumise vastu.

Personali suurendada pole planeeritud.

Püüame võimalikult palju teha klubisiseseid üritusi, mis hoiaks oma kogukonda aktiivsena ja elujõulisena.

Juhatuses on kaks liiget. Juhatusele juhatuse liikmetasu ei maksta.

KALEVI UJUMISKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.