Rohkema info nägemiseks:

MUUSIKAÜHING STUDIO VOCALE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 288; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MUUSIKAÜHING STUDIO VOCALE kohta arvamuslugu!"

MUUSIKAÜHING STUDIO VOCALE MTÜ hetkeolukord

Juba 288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Muusikaühing Studio Vocale MTÜ asutati 24.03.2010 eesmärgiga korraldada muusikaalast tegevust – kontserte ja koolitusi – klassikalise muusika valdkonnas, rõhuga eriti vanemal vokaalmuusikal. Ühingu iga-aastaseks tippürituseks on rahvusvahelise mainega Haapsalu vanamuusikafestivali korraldamine, mis toimub alates 1994. aastast ja mille kunstiline juht on ühingu Studio Vocale juhatuse liige Toomas Siitan.

Ainsa üritusena korraldas MTÜ 2022. aastal 29. Haapsalu vanamuusikafestivali (28.–31. juulil 2022), mille kavasse produtseeris seitse kontserti

Haapsalu toomkirikus ja Jaani kirikus. Festivali eesmärgiks on luua platvorm varase muusikaga tegelevatele eesti muusikutele ja ansamblitele nii iseseisvate kontsertide andmiseks kui koostööks välismuusikutega. Koostöös Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia varase muusika keskusega kutsuti kokku festivali barokkorkester, mis osales avakontserdile Bachi kantaatide esitusel ja mis on noortele muusikutele väärtuslikuks praktikabaasiks. Eriti väärtuslikuks oli koostöö selle projekti raames Soome barokkviiuli pedagoogi Aira Maria Lehtipuuga, mida on plaanis jätkata. Jätkus ka festivali koostöö kammerkooriga Voces Tallinn. Festivalil osalesid tipptasemel ansamblid ja solistid (Suurbritannia, Taani,

Prantsusmaa, Soome, Norra). Festivalil osales 50 muusikut Eestist ja 26 erinevatest välisriikidest. Kontsertidel oli ligi 1200 kuulajat.

Festivali jälgis Saksamaa üks prominentsemaid muusikakriitikuid Max Nyffeler, kes avaldas ülevaate juhtivas saksa ajalehes Frankfurter

Allgemeine Zeitung. Festivali kajastati pikemate artiklitega ajalehes Sirp, ajakirjas Muusika, ajalehes Postimees ning ajakirjas Teater. Muusika.

Kino. Festivali avakontserdist tegi otseülekande ja salvestise ERR Klassikaraadio, mis jääb ka ERRi arhiivi.

MUUSIKAÜHING STUDIO VOCALE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.