Rohkema info nägemiseks:

RAJAMUUSIKA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 527; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAJAMUUSIKA MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAJAMUUSIKA MTÜ hetkeolukord

Juba 527 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli MTÜ Rajamuusika käive 42353 eur, toetusi saadi lisaks 88580 eur ning majandusaasta tulem oli 64759 eurot.

Aruandeaastal investeeringud põhivarasse puudusid.

2022.a. arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud, samuti ei ole neid ette nähtud 2023. aastal.

1. Tegevus 2022. aastal

MTÜ Rajamuusika on mittetulundusühing, mille eesmärgid on jazz- ja rütmimuusika valdkonna edendamine, propageerimine ja populariseerimine eelkõige Tartus ja Tartumaal ning Ida-Virumaal Narvas. MTÜ Rajamuusika põhitegevused oma eesmärkide saavutamiseks on jazz- ja rütmimuusika valdkonna kontsertide, kontsertsarjade, festivalide ja muude kultuuriürituste korraldamine ning antud valdkonda tutvustava elektroonilise ja trükimeedia loomine ja levitamine. Samuti esindab ühing kodu- ja välismaa artiste, reeglina ühekordsete lepingulistel alusel.

Tegevusaladeks on peamiselt: 90012 – kontsertide lavastamine ja esitamine, muusikaline ja loometegevus; 59201 – õppematerjali, helisalvestite ja muusika kirjastamine.

Aruandeaastal koordineeris MTÜ Rajamuusika Tartu Jazzklubi tegevust. MTÜ Rajamuusika jätkas Tartu Jazz- ja Rütmimuusika Festivali “IDeeJazz” korraldamist. Lisaks teostas MTÜ Rajamuusika kontsertide korraldamist Narvas.

MTÜ Rajamuusika korraldab: 1. Tartu Jazzklubi iganädalasi kontserte

Tartu Jazzklubi alustas tegevust 2011 aasta märtsis. Algselt olime Tartu Ülikooli Kohviku esimesel korrusel. 2017.a. sügisel koliti tegevus üle

Eesti Rahva Muuseumi. Pileteid müüb partner Piletilevi AS.

Esinevad eesti professionaalsed muusikud, vahel ka külalisartistid välisriikidest.

Koostööpartnerid ja toetajad: Tartu linn, Eesti Kultuurkapital, ERR, Jazzkaar, H. Elleri nim. Tartu Muusikakool, Tartu Ülikool, Tartu Postimees,

Eesti Esitajate Liit, Eesti Jazzliit jt.

Koduleht: www.tartujazzclub.ee

Leht Facebook’is: http://www.facebook.com/tartujazzclub

Meedia: http://www.tartupostimees.ee/969488/dzassiklubi-kolis-uude-kodusse/ 2. Kontserdisarja “Rajamuusika” 2009. aasta novembris alustanud “Rajamuusika” on kontsert-kohtumisõhtute sari, mis kutsub külla Eesti jazzilegende, et kuulata nende muusikat ja mõtteid. Vestluses õhtu külalisega saab soovi korral osaleda ka publik. Sarja kontserdid toimusid Tartu Jazzklubis Ülikooli Kohviku esimesel korrusel, Tartu Jazzklubis.

Koostööpartnerid ja toetajad: Tartu linn, Eesti Kultuurkapital, Tartu Kultuurkapital, ERR, Genialistide Klubi, Tartu Ülikool.

Leht Facebook’is: http://www.facebook.com/rajamuusika 3. Tartu Jazz- ja Rütmimuusika Festivali “IDeeJazz”

Tartus toimuv ning 2011. aastal alguse saanud festival IDeeJazz pakub kuulajatele headest ideedest küllastunud maailma tasemel eesti muusikat. Sekka mõni suurepärane artist ka mujalt ilmast.

IDeeJazz kutsub Tartusse eesti jazz- ja rütmimuusika valdkonna säravamad artistid, väärikamad esindajad ning värskemad mõtted, tuues kuulajateni ka Tartu andekate noorte loomingu.

Festival toimub mitmes Tartu kontserdipaigas, sh. Tartu Uus Teater, Tartu Jazzklubi, Eesti Rahva Muuseum jne. Kolmel järjestikusel päeval toimub mitmeid kontserte, kuulata saab laia muusikalist spektrit peavoolu- ja kammerjazzist kuni gruuvrütmide ja fusionini, mahutades sinna vahele veel hulga omanäolisi ja värskeid maailmu. Kõiki esinejaid ühendavad märgusõnad - heakõlalisus, improvisatsioon ja idee.

Lisaks põimuvad läbi festivali nn. IDeeJazzi Ekstrad, mis on sel aastal seotud muuhulgas kabe, floristika ja teatriga ning koostöös AHHAA

Keskusega ka mitmete teaduseksperimentidega.

Koostööpartnerid ja toetajad: Tartu linn, Eesti Kultuurkapital, Sojax OÜ, Honda Motor, Eviko AS, ERR, Tartu

Reklaamteenused OÜ, Linna Ekraanid OÜ, Tartu Postimees jt.

Tegevus toimus ka Tartu Jazzklubi Narva filiaalis - Narva Jazz Club. Kontserdid toimuvad paar korda kuus TÜ Narva Kolledžis. Esinevad professionaalsed muusikud Eestist ja naaberriikidest.

2. Juhatus ja personal.

MTÜ-l on juhataja, kes korraldab tegevust.

2022. aastal oli MTÜ Rajamuusika töötasud kokku 23589 eur. Töötajate arv taandatuna täistööajale oli 2022. aastal 1,1. Juhatuse liikmetele juhatuse töö eest aruandeaastal töötasu ei makstud. Juhatuse liikmetele pole nende tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ette nähtud.

3. Tegevuse jätkamine tulevikus 2023. aastal jätkab MTÜ Rajamuusika Tartu Jazzklubi, Narva Jazzklubi ja festivali IDeeJazz korraldamist, et edendada, propageerida ja populariseerida jazz- ja rütmimuusikat Tartus, Tartumaal, Ida-Virumaal Narvas ja Eestis tervikuna.

Aastal 2023 on plaanis korraldada mõned väiksemad iseseisvalt produtseeritud kontserti Tartus ja Narvas ja seega laiendada MTÜ tegevust.

MTÜ tegevuse loodetav üldine tulemus on eri vanuserühmade ja sihtgruppide teadlikkuse kasv ja huvi suurenemine jazz- ja rütmimuusika valdkonnas ning seeläbi jazzmuusika leviku laienemine Tartus, Tartumaal ja Ida-Virumaal ning Eestis laiemalt, samuti Eesti jazz- ja rütmimuusikute eneseteostuse võimaluste suurenemine läbi kontserttegevuse ja seeläbi eesti professionaalsete jazz-artistide populaarsuse kasv ning Tartu ja Tartumaa ning Ida-Virumaa noorte ja ka vanemate inimeste kultuurne vaba aja sisustamine.

RAJAMUUSIKA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.