Rohkema info nägemiseks:

RAUDLAEVA MAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 411; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAUDLAEVA MAJA MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAUDLAEVA MAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 411 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Raudlaeva Maja MTÜ jätkas oma põhikirjaliste ülesannete täitmist edukalt 2022.aastal.

Meie ja paljude meie partnerite jooksvat majandustegevust mõjutas keskpankade terve dekaadi kestnud madalate intressimäärade poliitika radikaalne muutus. Sellest johtuvalt leidis nii Eesti kui meie naaberriikide majanduses aset ülikiire tarbijahindade - ning eriti problemaatiliselt - energiahindade tõus nii era- kui juriidilistele klientidele.

Jätkasime projektiga 'Artur Rinne', mida arendame koos erialaseltsiga (Eesti Ajalooliste Laevade Selts MTÜ) ning kohalike omavalitsustega.

Loodame, et vaatamata dramaatilistele muutustele Euroopa Liidu riikide majandus-, välis-, eelarve- ning julgeolekupoliitikas, mida on mõjutanud

Ukraina vabadussõja puhkemine, saame nimetatud projektiga edasi liikuda 2023.aastal.

Noorte meresõprade väljaõppe kindlustamiseks jätkasime klassikaliste laevade keskset õpitubade ja seminaride läbiviimist, mida kavatseme taas korrata 2023.aastal.

Uuel hooajal plaanime aktiivselt osavõtta merepääste jt praktilistest õppustest, mis võimaldavad nii meil kui ka partneritel omandada laevasõidus vajalikku kriisijuhtimise kogemust.

Täname kõiki partnereid, kliente ja seltsi liikmeid ning ootame põnevusega 2023.aasta hooaega.

Ilmar Tamm

Raudlaeva Maja MTÜ juhatus

Ilmar Tamm

Juhatus

RAUDLAEVA MAJA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.