Rohkema info nägemiseks:

VOOSE KÕRTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 475; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VOOSE KÕRTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VOOSE KÕRTS MTÜ hetkeolukord

Juba 475 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 25 korda.

Tegevusaruanne 2023

Voose MTÜ loodi 2010. aastal eesmärgiga aidata kaasa Voose küla ja kogukonna elujõulisusele. Selleks on loodud atraktiivne põhust ehitatud ja innovaatilist ehitus- ja esitlustehnoloogiat sisaldav seminari- ja puhkekeskus Voose Päikesekodu. Piirkonna ettevõtluskeskkonna arengule antakse oma panus läbi kindla põhimõtte - oleme atraktiivne turismi sihtkoht, mis ei paku ise ühtegi muud teenust peale ruumide rendi ning palub oma külastajatel tellida kõik alates näiteks toitlustamisest ja lõpetades käsitöö, jalgratta laenutuse ja SUP laudadega Jägala jõel ekskursioonidega, meie piirkonna ettevõtjate/ettevotlike inimeste käest. Lisaks tutvustame Voose küla ajalugu, propageerime säästvat ehitust ja eluviisi ja reklaamime eestimaist innovatsiooni. Kogu kompleks on külarahva kasutuses kui keegi soovib seal oma sündmuseid korraldada.

Ühtlasi on küla keskuses asuv territoorium avatud kogukonnale avalikuks kasutamiseks.

2023. aasta on jätkunud tavapärane tegevus - vaatamata jätkuvatele ebasoodsatele asjaoludele (majanduskriis, kõrged energiahinnad, inimeste ja ettevõtete kindlustunde puudumine jms klientuuri vähendavad põhjused) oleme siiski täitnud oma peamist ülesannet, koostöö piirkonna ettevõtjetega on laienenud ja süvenenud, Voose küla tuntus kasvanud ning maine oma kodukohana just Vooset kaaluvate inimeste seas tõusnud.

VOOSE KÕRTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.