Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU MÜNDIKODA MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 225; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU MÜNDIKODA MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÄRNU MÜNDIKODA MTÜ hetkeolukord

Juba 225 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Pärnu Mündikoda asutati 2010 aastal eesmärgiga luua Pärnu linnale atraktiivne ja kauakestev meene. Ühingut juhib kolmeliikmeline juhatus.

MTÜ korraldas 2022.a. IV Pärnu Jõuluküla ja Jõuluturu Iseseisvuse väljakul ning jõululuuletuste konkursi. Nende rahastamiseks kasutati projektitoetusi ja MTÜ omatulu. Suuremateks koostööpartneriteks on Pärnu linn, Liivi Lahe Kalanduskogu, Kohaliku Omaalgatuse Programm,

Eesti Kultuurkapital, Kaubamajakas, Selver, Pärnu Hotell, Neeva Aed, Spaa Hotell Viiking, Port Artur, Pärnu Postimees, Pakendikeskus.

Pärnu jõuluküla korraldatud IV Pärnu linna ja maakonna jõululuuletamise konkursile laekus kokku pea 200 jõulu- ja talveluuletust. Luuletamiseks oli Pärnumaa koolinoortel aega 1 kuu ning võistlusele saadetud luuletustest valis žürii välja 30 parima sõnumi ja sõnastusega luuletust.

Finalistide luuletuste avalik esitus ja salvestus toimus 02.12.2022 Pärnu Kaubamajakas.

Luulevõistlust toetasid Pärnu linn, Pärnumaa Omavalitsuste Liit, Kaubamajakas. Pärnu Muuseum, Tervise Paradiis spaa-hotell & veekeskus,

OKOK. Vaba Aja Keskus, Endla Teater, Siidivennad OÜ, Steffani Pizzarestoran ja Pakendikeskus.

Valmis ka luulevihik, kuhu koondati 2019. ja 2021. aasta Pärnumaa jõululuuletamise konkursi võitjate luuletused. Lisaks ilmusid kogumikus veel mõned parimad luuletused. Luulekogumiku esitlus toimus IV jõululuuletamise konkursi eel Pärnu Kaubamajakas! Projekti toetasid Pärnu linn,

Pärnumaa Omavalitsuste Liit ja Kultuurkapital.

PÄRNU MÜNDIKODA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.