Rohkema info nägemiseks:

SUUSAHULLUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10174; jälgijaid - 6. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta SUUSAHULLUD MTÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas sinu süda kuulub suusatamisele? Liitu meiega ja avasta suusatamise võlu Suusahullude klubi liikmena! Klubi liikmelisus pakub sulle rohkem kui lihtsalt suusarõõmu - see toob kaasa hea enesetunde, enesekindluse ja naerul näo. Liikmeks saamine on lihtne - tasu vaid 35€ hooaja eest (september-august) ning avasta suusatamise maailma eelised!

Suusatamine tugevdab sinu keha ja vaimu, aidates sul hoida head füüsilist vormi ja sirget rühti. Suusatamine annab sulle enesekindluse ja põnevust, muutes su päeva naerul nägudeks täis. Aktiivne suusatamine aitab sul tugevdada oma hingamist ja häälepaelu, muutes su suhtlemise selgemaks ja kindlamaks.

Klubi liikmelisuse eelised:

  • Soodushinnad Tartu spordipoodides: Tutvusta oma liikmelisust selge häälega ja naudi mõistlikumaid hindu spordivarustusele.
  • -20% osavõtutasust klubi üritustel: Osale Ööjooksumaratonil, Öösuusamaratonil, Lemeks suusatalve sarjas ja Sõprade sõidul soodushinnaga.
  • Soodsamad tingimused meie laagrites osalemiseks: Kirjuta meie ettevõtet tutvustav sisuturundusartikkel ning võta ühendust, et leida parim lahendus sulle!

Liitu Suusahullude klubi liikmena ja astu suusatamise maailma avasüli vastu. Ootame sind meiega liituma ja koos nautima suusarõõmu, enesekindlust ja naeru! Võta ühendust ja leiame sulle parima suusakogemuse.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SUUSAHULLUD MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas R.

Suusavõistlus oli hästi korraldatud. Hea võimalus testida oma oskusi ja nautida sporti.

- Liis O.

Suurepärane suusatamisvarustus! Mugav, vastupidav ja stiilne.

- Mart B.

Suusakoolitus oli suurepärane! Õppisin palju ja treenerid olid väga kannatlikud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SUUSAHULLUD MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Suusahullud on asutatud 29. oktoobril 2010 ja on vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mitte taotlev organisatsioon, mille eesmärgiks on suusaspordi, eelkõige murdmaasuusatamise viljelemine ja propageerimine tervisespordist tippspordi tasemeni välja ning tema liikmete sportliku enesetäienduse tagamine. Enne klubi asutamist tegutses grupp harrastussportlasi, keda kutsuti Suusahulludeks, Tartu Suusaklubi liikmetena. Suusahullude tegevus: n Jaanuaris toimus Suusahullude Öömaraton n Jaanuaris-veebruaris viidi läbi Ski-Up suusakoolitusi. n Talvekuudel korraldati koostöös

Dropdown

kõik artiklid

Suusahullude klubi liikmelisus: Kuidas muuta suusatamine osaks sinu elust?

Suusatamine ei ole lihtsalt talvine harrastus, vaid elustiil, mis muudab su elu täielikult. See ei ole vaid sport, vaid kirg, mis sütitab su südame iga kord, ku
ssb.ee
Suusatamine ei ole lihtsalt talvine harrastus, vaid elustiil, mis muudab su elu täielikult. See ei ole vaid sport, vaid kirg, mis sütitab su südame iga kord, kui astud suusaradadele. Suusahullude Klubi liikmelisus on võti selle suurepärase elustiili avamiseks, tuues sinuni rohkem kui lihtsalt füüsilist aktiivsust. See toob endaga kaasa enesekindluse, hea enesetunde ja naeratuse, mis jäävad su näole pikaajaliselt. Kui liitud Suusahullude klubiga, avaneb sulle uks suusatamise maailma sügavustesse. See ei ole pelgalt võimalus liuelda lumistel radadel – see on võimalus avastada enda sees peituv

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.