Rohkema info nägemiseks:

VABATAHTLIK MEREPÄÄSTEÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 253; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VABATAHTLIK MEREPÄÄSTEÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

VABATAHTLIK MEREPÄÄSTEÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 253 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 MTÜ Vabatahtlik Merepäästeühingu eesmärk oli pakkuda merepääste teenust Tallinna- ja Muuga lahel, koolitada oma liikmeid parema merepääste võimekuse saamiseks.

Veeohutuskoolitusi tehti peamiselt laste gruppidele ainult suvisel ajal.

Koostöös Politsei ja Piirivalveametiga viidi läbi mõningad päästeoperatsioone Tallina ja Muuga lahel.

2021 aastal tehtud projekt, et soetada Sever hüdroglisser Tallinna ja Muuga lahe saartele ligipääsuks talvisel ajal aitas seda talvel ka teha. Alust kasutati nii Tallinna Linna poolt Aegna saarele ja tagasi elanike sõiduks ja Viimsi valla poolt tema hallatavatele saartele.

Kokku on aastate jookul osaletud 275-el merepäästejuhtumil.

Ühingul oli 2022 aasta seisuga 12 liiget.

Ühingut juhib 2 juhatuse liiget ja koordineerib nii päästet kui ka teisi seotud tegevusi, nagu valmisolek, remont, hooldus ja liikmete tegevus sadamas ja merel.

VABATAHTLIK MEREPÄÄSTEÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.