Rohkema info nägemiseks:

OLELUKOE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 557; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OLELUKOE MTÜ kohta arvamuslugu!"

OLELUKOE MTÜ hetkeolukord

Juba 557 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ OleLukoe tegeleb mitteformaal haridus- ja noorsotööga, korraldab projekt ja linnalaagreid, teeb mitteformaalsed haridusprgrammid koolide, korraldab eksursioonid ja meeskonnamängud, areneb noorte aktivsus ja kaasavus, soodustab noorte vaimse tervist. Samuti pakkub

MTÜ Olelukoe haridus ja targad ja arenevad meelelahutusi peredele.

On loodud kostümeeritud õppe- ja mänguprogrammid , mis toimuvad jooksvalt. Toimuvad ka Noortelaagird.

Meie eesmärgiks on: 1. laste ja noorte emotsionaalne,vaimne ja intellektuaalne areng, erivajadustega lapsi ühiskonda integreerimine; 2. tervisliku eluviisi ja pereväärtuste arendamine ja propageerimine; 3. rahvakunsti ja traditsioonide levitamine, mitmekesisuse väärtustamine, eesti keelt ja vene keelt kõnelevate noorte isoleerituse vähendamine,nende kaasamine ühistegevusse; 4. Eesti ajalugu ja kultuuri tutvustamine vene keelt kõnelevatele kooliõpilastele, vähetuntud kohtade avastamine Eesti elanikele, kelle emakeeleks on vene keel, Eestimaaga seadistumine.

Visioon:

Loodame, et tulevikus on (cid:127) Lapsed ja noored on intellektuaalselt, vaimselt ja emotsionaalselt arenenud,erivajadustega lapsed tunnevad end ühiskonnas vabalt ja hubaselt.

(cid:127) Inimesed hindavad tervislikku eluviisi ja perekondlikke väärtusi, veedavad vaba aega koos,peavad teineteisest lugu.

(cid:127) Noored tunnevad ning väärtustavad oma rahvuskultuuri ja kombeid ning samuti väärtustavad kõrval elavate rahvaste kultuure,meelsasti osalevad ühistes üritustes

MTÜ OleLukoe koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikme tasu 2021. aastal ei olnud.

Töötajate arv 2021 aastal oli 4 töötajat.

2022.aastal on plaanis jätkata laste ja noorsotöö tegevust.

2022-2025 Korraldada projektlaagrit,kus osaleb kuni 800 noort aastas,sealhulgas 5%- soodustatud grupp

Selleks on vaja: - leida finantseerimisallikaid soodustatud grupi osavõtukulude katmiseks (finantseerimisfondid, sponsorid:ettevõtted, ühingud ja eraisikud,omafinantseering (MTÜ poolt teenitud raha), - Laagris kasutatava mitteformaalse õppe metoodika arendamine, täiendamine ning levitamine - Laagripersonali professionaalne kasv ja pidev täiendõpe - Sihtrühma ja soodustatud grupi informeerimine projektist, kasutades kõike võimalikke infokanaleid - koostöö organisatsioonide ja isikutega, kes on huvitatud MTÜ eesmärkide saavutamises 2021-2021 Laagri tegevuse väljaspoolt plaanime: - Meeskonnamängud ja üritused, emotsionnalintellekti ja tolerantsuse arendavad mängud kooliklasside jaoks. Sihtgrupp:klassigrupid.

Soodustatud grupp:5.-8.-ndate klasside noored (kõige probleemsem vanus). Oodatav osalejate arv- 100 õppeklassi 20-2021.a.

- Seminarid ja treeningud õpetajate ja vanemate jaoks - Leida lisafinantseerimisallikaid projekti soodustamiseks just soodustatud grupi jaoks.

Meie üritustes ja prograamides luua noortesõbralikku keskkonda, kust võivad osa võtta ka soodustatud grupi noored.

2021 aastaaruande koostamisperioodil oluliseid sündmusi, mis oleks võinud mõjutada 2021 majandusaasta tulemusi, ei toimunud.

OLELUKOE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.