Rohkema info nägemiseks:

KARKSI SPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 324; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARKSI SPORT MTÜ kohta arvamuslugu!"

KARKSI SPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 324 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal korraldas MTÜ Karksi Sport 44. Jaanijooksu ümber Karksi-Nuia Paisjärve. Koostöös Eestimaa Spordiliit Jõuga korraldati Eestimaa valdade suvemängudel kergejõustikus Käärikul. Lisaks koostöös Viljandimaa Spordiliiduga, Kergejõustikuselt „Sakalaga“, Politsei- ja Piirivalve ametiga, Eesti Veteranide Kergejõustiku Assotsatsiooniga oldi abis sekretariaadi tööga kergejõustiku võistlustel. Koolinoored said tööd kohtunikena, aidates sellega kaasa mitmete ürituste õnnestumistesse ja saades ise hulgaliselt töökogemusi.

Ujumise käidi koostöös TOP ujumisklubiga laagrites Tenerifel, mis oli oluline osa Eesti MV ettevalmistuses. Üks klubi ujujatest Roimi Israel jõudis Eesti MV ujumises esmakordselt poodiumile saavutades III koha 100m kompleksujumises. Osaleti erinevatel Eesti noorte ujumisvõistlustel, kus noorujujad saavutati mitmeid esikolmikukohti.

Koostöös Eesti Triatloniliidu ja MTÜ AOK Arendusega korraldati Karksi-Nuia Triatlon, mis oli ka Eesti triatloni KV üks etappidest. Koostöös

Ujumisliiduga korraldati Karksi-Nuia Avaveeujumine Eesti KV etapp.

2022 a. on ajavõtusüsteemi toel arendatud võistlusi Mulgimaal - auto talisari Tarvastus, Jooksuvõistlused Viljandi vallas, Pärnumaal, Tõrvas,

Karksi-Nuias ja teistes kohtades. Suusavõistlused ja ujumisvõistlused. Lõuna-Eesti triatlonivõistlused.

Aruandeaastal saadi tulu 37 290 eurot (2022: 27 894 eurot), millest moodustasid toetused 5 891 eurot (2022: 4 419 eurot).

2022 a. investeeriti põhivahenditesse ligi 9 tuhat eurot ning liisiti tegevuste läbiviimiseks väikekaubik Citroen ja soetati järelhaagis, mis on vajalik spordiüritustele transpordiks ja järelhaagis inventari, mis ei mahu autosse, transpordiks.

Toetus saadi Prialt ujumise elektroonse tabloo ja stopperite soetamiseks, mis on vajalik kohaliku ujumisvõistluste paremaks läbiviimiseks. Selle toel on juba teist aastat käivitatud piirkonnas ujumissari Sakalamaa Angerjas, mis on kuulsust võitnud juba üle Eesti, mis aitab kaasa kohaliku piirkonna spordielu, aga ka kaudselt turismi arengule.

Majandusaasta lõpetati väikese kahjumiga -827 eurot (2022: 2 487 eurot), mis tekkis peamiselt investeeringutest ja põhivara kulumist.

Tegevust jätkatakse ja keskendutakse ujumisklubi arengusse Eesmärgiks 2023 aastal on vähemalt ühe noorujuja jõudmine noortekoondisesse et esindada Eestit tiitlivõistlustel 2023 aastal on plaanis endiselt viia läbi traditsioonilisi üritusi, aidata noorsportlastel laagrite korraldamisel ja osaleda erinevatel kergejõustiku, ujumise ja triatlonivõistlustel.

Arendada tuleb ka ajavõtusüsteemi, et kaasas käia uuendustega ja et saaks spordiüritusi veelgi kvaliteetsemalt läbi viia.

KARKSI SPORT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.