Rohkema info nägemiseks:

EESTI ABIPOLITSEINIKE KOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 906; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ABIPOLITSEINIKE KOGU kohta arvamuslugu!"

EESTI ABIPOLITSEINIKE KOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 906 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Olulisemaks tulemuseks on kindlasti 2021. aastal alusatud ja 2022. aastal jätkunud EAPK rolli ja strateegiliste eesmärkide määratlemine ning nende baasil valminud EAPK arengukava raamistik, mis markeerib ära 2023. aastal valmiva arengukava ja selle elluviimiseks mõeldud tegevuskava kui põhidokumendi teemad. Mitmetel arutelukohtumistel abipolitseinike, PPA ja Siseministeeriumi esindajatega selgusid ootused

EAPK-le abipolitseinike süsteemi toetamisel ja edendamisel, mida võeti arvesse arengukava loomisel ja selle raamistiku koostamisel.

Samuti on oluline, et Kogu viis ellu töökorralduslikud ja administratiivsed muudatused ning palkas täistööajaga tegevjuhi. Kui vabatahtlikkuse alusel tegutsevatel juhatuse liikmetel polnud alati võimalik igapäevast suhtlust ja infovahetust koostööpartneritega ajakohasena hoida, siis nüüd on see probleem lahenenud. Ühtlasi viib tegevjuht ellu arengukavas ette nähtud strateegia ja tegevused.

2022. aasta jooksul on Kogu: (cid:127) ellu viinud liikmete poolt kinnitatud 2022. aasta tegevuskava; (cid:127) juhatus viinud läbi arvukalt juhatuse koosolekuid, EAPK arengukava töökoosolekuid välise partneri DD StratLabiga ning kohtumisi M

Partneriga EAPK-le tegevjuhi leidmiseks; (cid:127) osalenud kohtumistel ja koosolekutel ning esindanud abipolitseinike arvamust Siseministeeriumi, Politsei- ja Piirivalveametiga, Naabrivalve ning Päästeliiduga; (cid:127) korraldanud mitmeid suurüritusi ja õppepäevi (abipolitseinike päeva tähistamine, Abipolitseinike Suveseminar, Sügiskool, teiste prefektuuride juures kogemuste vahetamine, tutvumine Häirekeskuse tööga). Hinnanguliselt kaasati erinevate tegevuste kaudu ligi 700 inimest; (cid:127) arengukava loomise protsessis viinud läbi arutelud abipolitseinike, prefektuuride, PPA ja Siseministeeriumi esindajatega, et kaardistada nende ootused EAPK-le abipolitseinike esindamisel ja süsteemi toetamisel. Arengukavasse andis sisendi ligi 300 inimest; (cid:127) valmis saanud EAPK arengukava raamistiku, mis määrab põhijoontes ära 2023-2028 strateegia ja põhieesmärgid; (cid:127) tööle võtnud tegevjuhi, kelle põhilisteks tööülesanneteks on organisatsiooni arendamine, arengukava väljatöötamine koostöös juhatuse, liikmetega ja seotud osapooltega ning selle elluviimine; projektitaotluste kirjutamine ja projektide juhtimine, abipolitseinike seisukohtade koondamine, analüüs ning huvide esindamine; (cid:127) aktiivselt tegeletud abipolitseinike tegevuste tutvustamisega erinevates sotsiaalmeedia kanalites; (cid:127) hoidnud oma tegevust nähtaval nii liikmetele kui ka väljapoole suunatuna.

Algselt planeeritud tegevuskavast oli kõrvalekaldeid minimaalselt, suurim muudatus oli seotud tegevjuhi värbamisega. Tihedas tööturu konkurentsis osutus tegevjuhi värbamine keeruliseks ülesandeks ning selle tõttu tegime mitu värbamisvooru ja algselt planeeritud märtsis õnnestus tegevjuhi värbamine septembris. Algselt eelarves planeeritud tegevjuhi palgakulu (periood märts kuni september) suunati täies mahus

EAPK arengusse ja lisati Suveseminari eelarvesse.

EESTI ABIPOLITSEINIKE KOGU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.